Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja już nie wierze tuskowi

dlaczego tusk nas okrada na każdym kroku , okłamuje , kombinuje?

Polecane posty

"każdy dodatkowy podatek jest okradaniem obywatela! kradnie na rzecz państwa , które doprowadza do bankructwa !" to jest zaprzeczenie:D jesli kradnie na rzecz pańśtwa a sam sobie ani nikomu kieszeni nie napycha z podatków tzn że nie może doprowadzić pańśtwa do bankructwa. do bankructwa doprowadzają ię państwa w UE które przesadziły z socjalem i dawaniem ludziom kasy za nic nie robienie

Gość .ja już nie wierze tuskowi.
dobrobyt Polaków i ich zarobki też się mieszczą w średniej europejskiej ?

Gość tusk nie doprowadza
nie kieszcza się. na to bedziemy pracowali jeszcze bardzo długo zanim osiągniemy poziom sredniej

dlaczego zaraz alternatywą dla PO ma być JK i pis. macie to już tak automatycznie zakodowane w głowach? Potrzeba nowych ludzi w polityce a nie ciągle tych samych twarzy ze zmieniającą się tylko nazwą partii :o

Gość skopiowałam z innego topu
"The Economist" na swojej stronie internetowej umieścił licznik, który na bieżąco pokazuje jak rośnie dług publiczny na świecie. W czasie, gdy oglądamy interaktywną grafikę tykają sobie jak w zegarku miliony dolarów. Dług publiczny jeszcze nigdy nie był tak duży jak dziś - 35 bln dolarów - a będzie nadal rósł. W 2011 roku sięgnie prawie 45 bln dolarów. Na mapie świata można sprawdzić długi poszczególnych państw, a kolorami wyodrębnione są te najbardziej i najmniej zadłużone. Polska - z jej 53 proc. PKB długu publicznego - na tle Europy Zachodniej wypada całkiem nieźle. Większość państw zachodnich ma wynik znacznie bliższy 100 proc. PKB. Ale Węgry na przykład aż 78,2 proc.- wylicza "The Economist" Na mapie świata widać z lotu ptaka jak zamożność kraju wpływa na skłonność do zadłużania się. Stany Zjednoczone, Kanada i Europa Zachodnia tkwią po uszy w długach. Japonia też należy do czołówki z ponad 200 proc. PKB. http://gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1 ,69866,7048746,Jak_rosnie_laczny_dlug_publiczny_wszystki ch_krajow.html

jak się nie mieszczą to nie porównuj Polski do średniej europejskiej 🖐️

Gość jaka jest altenatywa wobec PO?
jaka partia?

Gość tusk nie doprowadza
porównanie jest procentowe czyli sprawiedliwe

nawet partia pana Romka jest dobra o ile są w niej eksperci i ludzie godni zaufania , ale w Polsce to nie przejdzie bo jak partii nie ma w TVN to już nie istnieje.

Gość tusk nie doprowadza
czyli artenatywa dla PO jest PiS

pis nie jest żadną alternatywą ani psl ani sld , trzeba nowego rozdania. porównanie procentowe , miara statystyczna , według której wychodząc z psem na spacer oboje macie po trzy nogi 🖐️ kraj z długiem w średniej europejskiej a zamożności obywateli dużo poniżej :o gdzie są te pieniądze ?

Gość tusk nie doprowadza
z długiem srednim wobec PKB

Gość tusk nie doprowadza
pieniadze to dopłaty do KRUS, Kościoła, nierentownych kopalń itp

super, to prawda. cieszę się ,że się zgadzamy , ale ktoś miał się chyba z tym rozprawić raz na zawsze. a tymczasem zus sobie dalej powiększa dziur , krus nietknięty , kościół spokojnie pobiera kasę i nic. a obiecane było....

Gość tusk nie doprowadza
obiecane było przed kryzysem.

moj pies ma trzy nogi i ja trzy wiec statystycznie mamy szescioro nogi

Gość ktos chyba nie kapuje
że czasy się zmieniły kryzys zmienił wszystko.

- *To właśnie przez to,że Jezus nie jest królem Polski nasz kraj dopadają katastrofy* . *Najpierw 21 października 2007 w wyniku wielkiej manipulacji elit bankowo-medialnych do władzy dorwała się PO* . *Następnie antyludzka polityka obecnego rządu doprowadziła do 10 kwietnia 2010-wielkiego zamachu terrorystów na naszego ukochanego Prezydenta* . Cały obecny rok jest pasmem nieszczęść - powodzie, zamach, susza, wichury, prześladowania Katolików, wybór nowej głowy państwa. - *Za dużo ludzi cudzołoży na lewo i prawo,żyje bez ślubu lub tylko z jednym dzieckiem* . *Rozprzestrzenia się homoseksualizm,aborcja, eutanazja,in vitro,HIV oraz AIDS,antykoncepcja* - *Prześladowane są media katolickie* ,a w ich miejsce wprowadzane telewizje i rozgłośnie polskojęzyczne, w których głównym udziałowcem jest zachodni kapitał

u nas nie było kryzysu , jesteśmy cały czas zielona wyspą. do dziś pamiętam premiera na tle telebimu z Polską na zielono a reszta europy na czerwono!

Gość tusk nie doprowadza
nie mówie o statystykach a o długu w procentowym ujęciu w stosunku do PKB kraju. to nie statystyka tylko najlepsze ze wszystkich p[orównanie

Wyliczyłem sobie, że gdyby Sąd Ostateczny nastąpił właśnie w tej chwili to zaledwie 25% społeczeństwa polskiego doznałoby Zbawienia. Cała reszta smażyłaby się w ogniach piekielnych. Można to zmienić. Będzie to proces trudny, ale bardzo owocny: - *Intronizacja Jezusa Chrystusa* - *Wprowadzenie obowiązkowych lekcji religii 5 razy w tygodniu* - *Nauczanie na lekcjach biologii o teorii kreacjonizmu,w miejsce narzuconej nam przez zachód ewolucji*