Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawwwa;)))))))))

Czy możliwe jest by w wieku 30 lat wyglądać na 18 ????

Polecane posty

Gość Żonata Zocha
Jakby nie patrząc, nie możecie wyglądać zbyt mądrze, skoro wam aż tyle odejmują. Mądrość jednak kojarzy się z jednak z wiekiem.

Gość hatatatatatrata
wygladasz staro i powaznie i zazdroscisz?

Gość Żonata Zocha
ghjgfgj w marcu bede miec 27 a piwa bez dowodu osobistego nie kupie." Może tylko ci sugerują, że chlejesz za dużo, a tym dowodem troszkę to staczanie się zatrzymają.

Gość żonata zocha, tyś mądra
a nie masz pojęcia o czymś co zwie się IRONIĄ :o

Gość Żonata Zocha
Nie powiedziałabym. Też mi odejmują, aczkolwiek nie aż 20. wrrr.. :P Z drugiej strony nie widziałam nigdy 15-latki o inteligentnej twarzy, ani o wyrobionym guście. A spotykałam już nawet wybitne jednostki, jednak inteligencja nadal godna nastolatki. 15-latka nawet bardzo inteligentna jednak nadal ma naiwne spojrzenie dziecka. więc trudno to uznać za komplement.

Gość Żonata Zocha
żonata zocha, tyś mądra a nie masz pojęcia o czymś co zwie się IRONIĄ" - a ty nie masz pojęcia o czymś co się zwie SARKAZMEM.

Gość Żonata Zocha
Heh. Trzeba uważać na komplementy. Wyglądać na 15-lat - to znaczy tylko tyle, że wygląda się na głupią wg mnie. Bo 15-latki z wyglądu nie różnią się wyglądem z 30-latką, mają tylko głupie spojrzenie. I to je rozróżnia.

Gość hatatatatatrata
a co to jest nainwe spojrzenie dziecka? czym sie rozni ? brakiem zmarszczek ? jakis przyklad foto ?:) bo guupia jestem :d

Gość efefe
ja mam 32 i wyglądam na 37 to jest problem dopiero.

Gość Żonata Zocha
hatatatatatrata - głupiemu to wytłumaczyć, to jak ślepemu tłumaczyć, który odcień niebieskiego bardziej pasuje mu do oczu. Pozbawione sensu, skoro uważasz, że niemowlę i profesor, mają taki sam wyraz twarzy.

Gość Żonata Zocha
efefe ja mam 32 i wyglądam na 37 to jest problem dopiero" - tak, to też niezbyt.. dobre.. :O Najlepiej jeśli tak jak mnie, odejmują około 6 lat. :P Dużo więcej to już ingeruje w naszą inteligencję. :P