Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość streetcom pomocy!!

Dostał ktoś mleko ze streetcomu??

Polecane posty

Gość streetcom pomocy!!

Jak raportowaliście?? To moja pierwsa kampania i nie mam ielonego pojęcia jak to robić i co napisac. pomócie

Gość hgfyf
jesli dstałaś mleko to powinnaś je da komuś ze znajomych i w raporcie piszesz że np. mleko dałaś kasi, magdzie, ani i justynie. kasie odwiedziłaś u niej w domu i pwiedziała, ze mleko jest super, że bedzie je kupować teraz cały czas. magda i ania odwiedziły cie w domu i im mleko raczej nie przypadlo do gustu, itd i ze raczej nie powrócą do tej marki a justyna stwierdziła że mleko nie różni się niczym szczególnym w porównaniu do innych. itd itd itd

Gość streetcom pomocy!!
cyi mam to wszystko napisać w jednym raporcie cy każdą rozmowę raportować osobno??

Gość hgfyf
lepiej każdą rozmowę osobno

Gość streetcom pomocy!!
a jak jest iloma osobami rozmawiałaś to podczesz tej rozmowy co o niej piszę czy ogólnie wszystkich rozmów??

Gość hgfyf
no to zależy z iloma osobami rozmawiałaś na raz bo mogłaś np. rozmwawiać z 2 osobami więc zaznaczasz że 2 osoby i opisujesz po kolei co te dwie osoby sądzą o tym prosukcie, a np wyślesz kolejny raport i tam napiszesz że rozmwiałaś z jedną osobą i opiszesz co ta jedna osoba mówiła.