Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tykajaca bomba!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie moge znalezc opiekunki do dziecka a po Nowym Roku wracam do pracy!BOZE!

Polecane posty

Praca od poniedzialku do soboty, od 6.30 (wyjezdzam tak z domu) do 20, 2 razy w tygodniu cala noc- wyjscie do teatru czy kina- sobota cala bo chce odpoczac. Niedziela WOLNA Cena 1200 zl i ciagle nic. Noz kurwa w Polsce nie BEZROBOCIA jezeli nikt sie nie zglasza

6 dni w tygodniu od rana do nocy za 1200???!!! pogięło Cię? może do Indii zasuwaj albo do Afryki, tam jeszcze żyją służący z powołania, czyli pracujący za miskę ryżu

O matko a ile to trzeba z dzieckiem sie meczyc!? Juz nie przesadzaj

Gość maly plasterek w kolorze
za 4 zl na godzine? brr

Gość liviana85
pffffff ty chyba sobie jaja robiszno nie dziwie sie ze nie umiesz znalezc opiekunki. nikt głupi nie jest zeby od rana do nocy robic za taka marna kase:o

Gość maly plasterek w kolorze
a , sory, 6 dni 6dni w tygodniu x 4 tyg w miesiacu =24 24 x 13, 5 h dziennie = 324 h + dwie noce w tygodniu = 24h x 4 tyg = 96 1200 / 420 h = ok. 2,8 zl za godzine eeee :o

Gość stilleal
To na pewno prowokacja :D Moja mama opiekowała się dzieckiem od poniedziałku do piątku od 8 do 17 i dostawała 1800 na rękę. Myślę, że jak podniesiesz stawkę do 2500 to ktoś się znajdzie ;) P.S.: Po co robiłaś dzieciaka, jak teraz nie chcesz się nim zajmować gdy masz wolne? Moja kuzynka tylko czeka na weekend, żeby móc spędzić go ze swoją córeczką...

No ale ona bedzie za mna na umowe o prace! 1200 brutto i jeszcze na emeryture i ubezpieczeni ma ii wszytsko. No sory ale gdzie to mityczne bezrobocie?!

Gość bezrobocia nie ma
pracy jest duzo jest tylko bezplacie

Gość potwór powrócił
a ubezpieczasz choć?

Gość ddiddii
kilka razy czytalam i nie wiem czy zrozumialam! od 6:30 do 20 w tym 2 razy w tygodniu cal no, i cala sobote?? za 1200 zl? czy ty babo oszalalas!? ??przeciez to brak szacunku dla ludzi! Nie dziwi mnie to ze nie ma chetnych nie masz szacunku dla ludzi, siedz sama z dzieciakiem a nie szukasz frajera, ale babsko

Gość provo jak nic
nie wierze ze takie idiotki istnieja

Gość potwór powrócił
dorzuć z 300 do wypłaty i znajdziesz skoro płacisz zus

Gość ddiddii
cala noc mailo byc

Gość ewa.asai73
ok,moge pracowac tak ale bez ubezpieczenia .Czyli jak dołozysz 200zł do pensji to sie dogadamy o ile jestes z Warszawy

Gość ddiddii
"cala sobote bo chce odpoczac" noszzz qrwa, a osoba pracujaca u ciebie przez 5 dni w tygodniu od6:30 do 20 , to nie chce odpoczac? az noz w kieszeni sie otwiera

Sama jestes kretynka pusta szmato

i jeszcze chamka ale w końcu czego spodziewać się po kimś, kto szuka niewolnicy ?

Gość ja mniej zarabialam
Dajesz 1200 za 6 dni. Robota od świtu do 20.00. Trochę ciężko, bo nic już nie zrobi się w swoim domu po robocie. Może podjęłabym się tej pracy na jakiś czas. Pytanie tylko ile dziecko ma lat i czy nie rozkapryszone. I czy jest to ze sprzątaniem i gotowaniem. I czy mi nie będzie stała twoja matka nad łbem i mną dyrygowała.

Wita, w ramach obowizku- 5 letni chlopiec- wchodzi oczywiscie gotowanie- ale skladniki masz w lodowce wiec nie muszisc nic sama przywodzic ja codziennie napisze co ma byc ugotowane i sprzatnie po chlopcu. Raz na jakis czas pranie- ale jak syn spi Podaj maila to napisze szczegoly :)

Gość ja mniej zarabialam
Caly dzien z dzieckiem to mi odpowiada, mozesz mnie nagrywac na kamere czy dobrze sie zachowuje, zgadzam sie. nie mam o to pretensji. Nie chce tylko latac w te sedy bedziesz w domu i dopiero wtedy dziecko pokaze mi ze jest rozkapryszone a ty bedziesz mnie gonic do uslugiwania dziecku.

Gość ja mniej zarabialam
5 latek, no niestey to za duze dziecko. On wymaga zeby przy nim non stop stac, a ty mi kazesz jeszcze garow pilonac. Gdy ja bede gotowac on cos zbroi i ja mam za to opdpowiadac potem. Sorry ale nie. Jest za duzy. Przeciez nie posadze go na TV. Musze go ciagle pilowac. Jest za duzy. Sorry.

Gość czarna tylkooooooo
19 godzin + 2 noce i 1200 zł?? haha . to ja myślałam i się skarże ze malo zarabiam za prace administr. biurowa 8 h dziennie a tu od rana do nocy użerac się z dzieckiem i 1200:D trzeba byc chyba w desprecaji na prawde jak ktoś na to pójdzie....

Nie, to nie. Widocznie ksiezna nie chce sobie ubrudzic lapek

o bo jeszcze bym zapomniała: we wtorki i czwartki zanim wrócę z pracy o 20.00 musisz zrobić loda mojemu mężowi, bo ja wracając nie czuję się na siłach. Chciał codziennie, ale wynegocjowałam 3 razy w tygodniu, z czego 2 razy opiekunka, a w niedzielę - niestety ja.

Gość czarna tylkooooooo
jesu kobieto ty sie zastanów nad sobą i jeszcze ludzi obrazasz:/ widac jakie masz podejscie do ludzi....

Gość jocccccccccccc
jak jestes z warszawy mozemy sie dogadac podaj namiary!

Gość ja mniej zarabialam
Sluchaj jeszcze zeby to bylo naprawde siedzenie z dzieckiem ale nie! To jest duzy chlopiec, nieposluszny, w tym wieku to prawie dziecko szkolne. Trzeba juz go uczyc czytac pisac. Od stycznie zostanie ze mna sam, kilka miesiecy potrwa zeby sie do mnie przyzwyczail, zeby reagowal na moje polecenia. To jest naprawde ciezka praca. On jest za duzy juz na takie przestawianie. On mnie nie bedzie sluchal. Nie chce takiej roboty.