Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tykajaca bomba!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie moge znalezc opiekunki do dziecka a po Nowym Roku wracam do pracy!BOZE!

Polecane posty

Gość sekciarzom mówie stop
10zł za godzine i wchodze w to mam doświdczenie ale za jakieś grosze to spadaj

Gość dla kogos kto na serio nie ma
nic innego do roboty to praca i za 1200zl jest ok,ale brutto :O chyba netto :D masakra,ja bym sie na pewno nie zgodzila! gotowanie,sprzatanie,pfi! dwa razy 1200 to tak :D

Gość ruda laska
pomijając fakt, że to kretyńska prowokacja :P doradzam oddanie młodego do adopcji

najlepiej zwolnij się z pracy i sama zapierdalaj. Żałosna jesteś, naprawdę. I się dziwisz, że nie możesz znaleźć opiekunki. Psie pieniądze, ale wymagania jak z księżyca.

łykacie prowokacje jak pelikany

łykacie prowokacje jak pelikany

Gość gumimiiiiiiii
"ja codziennie napisze co ma byc ugotowane i sprzatnie po chlopcu. Raz na jakis czas pranie- ale jak syn spi" ONA Codziennie napisze co ma byc ugotowanie!!!!!!!!!!! TO PROWOKACJA TO WRECZ NIE MOZLIWE! KOBIETO szukasz niewolnika?ty jebnieta jestes Placisz hujowo i jeszcze wymagasz! ale sie wkurzylam no!

Gość olkaa111
no i nie znajdziesz, bo zadna normalna nie bedzie ci bakac przy twoim dzieciaku tyle godz za marne grosze, daj do przedszkola

Gość i tak nikt nie ma tak źle jak
pytanko do autorki: a kiedy ty bedziesz Z DZIECKIEM SPEDZAC CZAS

Gość ona nie moze do przedszkola
bo bedzie musiala zabrac o 16.00 z tego przedszkola. ona chce do 20.00 przeciez. Tylko opiekunka wchodzi w gre albo niech sie pogodzi z tesciowa.

ona bedzie z dzieckiem wieczorami, bo przeciez kaze temu koniowi (5 lat) spać w dzień żeby miał siłę pokicać przy matce o 20.00. O tej porze wyrodna matko dziecko juz musi spać !!!

Wstyd, musisz być okropną osobą. Ja nawet nie wiem jak da się w 7 dniowy tydzień wcisnąć 8 dni pracy( co najmniej). Poniedziałek od 6:30-20:00 wtorek 6:30-20:00 + nocka czyli od 20:do????6:30 czyli juz mamy... Srodę 6:30 do 20:00 ( pierwszy dzień kiedy opiekunka spedzi w pracy prawie 40 godzin... Czwartek 6:30-20:00 + ( druga nocka) 20:00 do 6:30 i mamy.. Czwartek 6:30-20:00 ( znów prawie 40 godzin) Piątek 6:30-20:00 sobota 6:30-20:00 do tego dochodzi gotowanie, sprzątanie i pranie. Jezu źle to zrozumiałam? To musi być prowokacja. Bo wychodzi że opiekunka będzie miała dla siebie tak mało czasu że chyba bedzie musiała wybierać miedzy kolacją a kąpielą. Kim Ty jesteś żeby tworzyć nowe niewolnictwo wykorzystując czyjąś trudną sytuację? Bo trzeba być zdesperowanym jak cholera.

Gość olkaa111
jak poczytalam wszystkie wypowiedzi autorki, to moge stwierdzic , ze dla takiego chamidla to bym i za 10 tys nie robila

No ja tez tego nie rozumiem. 6.30 pani domu wychodzi z domu. 20.00 wraca. O 20.00 dziecko musi isc spac. Kiedy ty bedziesz z tym dzieckiem? Kazesz mu siedziec po nocach przy tobie? Bo steskniona mamusia chce zobaczyc tego synka?! Babo nie idz do tej roboty!!!!!Siedzialas za dupce 5 lat to i drugie tyle siedz.

Przepraszam ale wcale o 20 nie musi isc dziecko spac. Ja przyjde to zjem kolacje, prepytam nanie a potem porozmawiam z dzieckiem. Nie widze problemu. Do tego na Boga, bede przecie z nim w niedziele. Robicie z igly widly. Albo bezrobocie jest albo go nie ma i BASTa

Gość ruda laska
przybij piątkę tykająca bombo 🖐️ faktycznie łykną największy debilny wpis :)

Gość Słoma z butów
Prostaczka.

Gość wolne zarty
to chyba żart przepytasz opiekunkę??/ a z czego??/ ona po takiej orce to językiem nie obróci co ty masz za prace że wychodzisz po nocy i wracasz po nocy? a tatus dziecka to wogóle jest?niania z zamieszkaniem bierze więcej choć ma wszystko zapewnione a co do bezrobocia nie wykorzystuj tego faktu żeby mieć niewolnika,człowiek chce uczciwie pracować ale za uczciwe pieniądze chociaż chyba wiem czemu tak mało płacisz przecież ta niania i tak ich nie wyda bo kiedy?? więc kupka będzie rosła,jestes kretynką że wogole tu się użalasz wejdz na nianie inapisz co oferujesz a czego wymagasz to wtedy tak ci pojadą że wypowiedzi tutaj uznasz za miód,

Gość wiesz cooo.......
Więcej, więcej tykająca!!!!!!!! :) :) A z jedzeniem dla opiekunki? Ma przynosić kanapki? A jak będzie w nocy to może spać i wziąć wieczorny prysznic? Za darmoszkę? :)

pracuję jako kobieta do towarzystwa na ranną zmianę