Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zanetka00

Przemoc Psychiczna w Domu

Polecane posty

Gość Zanetka00

Moj maz zneca sie nademna psychicznie.Nigdy mnie nie uderzyl ale to co robi i mówi boli sto razy bardziej.Wyzwiska typu szmato,ku... to na pozadku dziennym.Dla niego jestem wstretnym darmozjadem bo siedzę w domu z dzieckiem.W domu tez jest mnóstwo pracy i nigdy nie ma się wolnego.Słyszę że jestem paskudne,mam wstrętny ryj.Jestem tlusciochem,to prawda że przybyło mi kg których niemogę się pozbyć.Najgorsze jest to że ja nie mam dokąd uciec.Wie dobrze że moja matka mi.niepomoze.To też jest powodem do dokucznia.Boli mnie też to że niemam swoich pieniędzy.Najbardziej jednak przezywam to gdy niewraca z pracy czsem dopiero następnego dnia i nie odbiera tele.Koszmar którego nie życzę nikomu

Gość zanetko
bardzo Ci współczyje, ale naprawde nie potrafie zrozumiec, dlaczego w tym tkwisz.nie szkoda Ci zycia, które i tak jest takie krótkie i ulotne?jestes jeszcze młoda, dlaczego pozwalasz jakiemus skurwielowi zabierac najlepsze lata swojego zycia?i nie mów mi, ze nie masz mozliwosci ruchu, zawszze jest jakies wyjscie, są znajomi, przyjaciele, rodzina, opiekla społeczna, parafia, organizacje pozarządowe, są złobki, przedszkola i jest praca, jesli tylko chce sie pracowac.jesli nic z tym nie zrobisz, nie masz prawa sie zalic, bo tkwisz w bagnie na własne zyczenie.Trzymam za Ciebie kciuki, uciekaj od niego i ratuj swoje zycie, te lata juz sie nie wrócą, a Twoje dziecko bedzie bardzo, bardzo nieszczesliwe i skrzywione na całe zycie, jesli zostaniesz.

Nie załamuj się . Są ośrodki pomocy kobietom takim jak Ty. Tam działają psychologowie,którzy Ci pomogą . Nie siedź w domu.Wyjdź do ludzi,poszukaj pracy.Dziecko do przedszkola,opiekunki.Nie możesz się zamknąć.

Gość kochana autorko
mialam poltora roku kiedy moja mama odeszla od meza alkoholika, odeszla w sumie donikad, troche pomieszkalysmy u babci, pozniej wynajmowalysmy mieszkanie. Pozniej moja mama skonczyla szkole, ja cale zycie bylam albo w zlobku, albo w przedszkolu, moja mama pracowala i uczyla sie wiec musialam tam byc. Ale jedno Tobie powiem, bede jej o konca zycia wdzieczna ze nie skazala mnie na bycie wychowywana przez mojego ojca, bo kiedy patrze kim jest teraz jak stoi w bramie i wali w tube, jakim jest chamem i prostakiem to wiem ze moje zycie nie byloby takie jakie jest. A jest dobre, skonczylam studia, wyszlam za cudownego czlowieka i jestem szczesliwa. Nie rob swojemu dziecku krzywdy, nie kaz mu wychowywac sie z kims kto jest beznadziejny

Gość Zanetka00
Na rodzinę naprawdę niemal co liczyć.Już niewiem co gorsze dla dziecka moja wiecznie zapoznają twarz czy domy samotnej matki

Gość tak, przekreslic
dom samotnej matki.dziecko jest szczesliwe, kiedy mama jest spokojna.

Dom samotnej matki i alimenty oda drania ! Trzymaj się !

Kochanie ,nie pozwól się niszczyć ,zasługujesz na szacunek jako żona matka.Moja rada kup dyktafon i nagraj tak żeby on nie widział jak Ci ubliża bo to będzie dowód do rozwodu z jego winy to ważne bo wtedy Ty masz prawo do alimenów na siebie .Nie daj się działaj rozważnie i wiem na pewno ,że taki psychol nigdy się nie zmienia ,uciekaj jak najdalej.W większych miastach jest Centrum pomocy rodzinie ,poproś o pomoc .Nie wstydz się bo to nie Twoja wina ,musi by jakieś wyjście ,działaj.Powodzenia ,trzymaj się to Ty i dziecko jesteście najważniejsi,pozdrawiam.

Kochanie ,nie pozwól się niszczyć ,zasługujesz na szacunek jako żona matka.Moja rada kup dyktafon i nagraj tak żeby on nie widział jak Ci ubliża bo to będzie dowód do rozwodu z jego winy to ważne bo wtedy Ty masz prawo do alimenów na siebie .Nie daj się działaj rozważnie i wiem na pewno ,że taki psychol nigdy się nie zmienia ,uciekaj jak najdalej.W większych miastach jest Centrum pomocy rodzinie ,poproś o pomoc .Nie wstydz się bo to nie Twoja wina ,musi by jakieś wyjście ,działaj.Powodzenia ,trzymaj się to Ty i dziecko jesteście najważniejsi,pozdrawiam.