Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alchidea

Kwiat czy diadem?

Polecane posty

Gość Alchidea

Co bardziej Wam się podoba? Kwiat we włosach czy diadem? Mnie zawsze podobał się kwiat, ale teraz bardziej spodobały mi się diademy. Do jakiej sukni pasje diadem, a do jakiej kwiat?

Gość Alchidea
http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://cokupic.pl/i/c_big827111.jpg&imgrefurl=http://cokupic.pl/produkt/Diadem-nr-46830&usg=__BfRrjDmXi0p9-zWxm-Vmy5Mxyek=&h=390&w=545&sz=27&hl=pl&start=0&zoom=1&tbnid=asjap8vE66ORCM:&tbnh=125&tbnw=163&prev=/images%3Fq%3Ddiadem%26um%3D1%26hl%3Dpl%26sa%3DN%26rlz%3D1W1GGLL_en%26biw%3D990%26bih%3D571%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=111&vpy=286&dur=172&hovh=190&hovw=265&tx=149&ty=106&ei=DsUDTfXHM4WztAb559jyCQ&oei=DsUDTfXHM4WztAb559jyCQ&esq=1&page=1&ndsp=15&ved=1t:429,r:10,s:0 Ten np. bardzo mi się podoba :-)

Gość ..k;;''
Mnie to i to się podoba :)

Gość slub 2011
ja bede miala kwait,bo moja suknia ma duzo kamiczkuw i z diademen troche to duzo wszystkiego. A kwiatek tak wajnie latem wyglonda:-) a jak twoja suknia wyglonda i jaka frizure bedzies miecz?

Gość Alchidea
Bynde miecz sóknie w kżtałcie litery A -trohe ozdupek byndzie, ale ogulnie byndzie dość prosta, wisz?

Gość zua dópa
-100/0

Gość ja i ja i tylko ja
diadem trąci tandetą, kwiat jest naturalny i zawsze z klasą

Gość slub 2011
ha ha, bardzo nie fajnie ze tak sie smiejesz z mojego pisma mieszkam od lat za granica, i jestem dumna ze u mnie troche pisac po polsku i ze u mnie super po niemiecku:-) jak by mi ze schweizari sie smieli jak z polski mowial po niemiecku albo tak zle po angelsku. Odrazu bende atakowana:-(

Gość Alchidea
Przepraszam, tyle tu podszywów, że myślałam, że jaja sobie robisz z tymi literkami ;) Sorki :D A jeśli kwiat, to jaki? Taki jak w bukiecie, czy niekoniecznie? Macie jakieś fajne zdjęcia panien młodych z kwiatem?

Gość Alchidea
Dziekuję Wam ślicznie za zdjęcia :) Białe kwiaty we włosach pięknie wyglądają... Świeżo, dziewczęco, romantycznie.... Jak myślicie -czy do welonu pasuje kwiat? Chciałabym mieć biały kwiat (mam ciemne włosy), ale nie wiem to nie jest tak, że albo kwiat, albo welon... ? Zastanawiam się czy do welonu jednak diadem bardziej nie pasuje?

Gość A tak w ogóle
Proponuję przebrać się za księżnę Kornwalii no i oczywiście suknia ze złota i srebrne pantofelki obowiązkowe.

Gość PustakówNieBrakuje
Świetnie wygląda ten zwiędły gerber w rozwalającej się fryzurze :) Pasują do siebie

Gość likinna
Solenero -ślicznie wyglądałaś :)

Gość likinna
DO -A tak w ogóle - Co robisz na forum ślubnym, skoro nabijasz się z pytań dotyczących stroju panny młodej ??? To chyba właściwe pytanie we właściwym miejscu, a problem jak najbarziej normalny.... Proponuję przenieść się na forum nastolatki.pl , albo zgryżliwe-stare-panny.pl :/

Gość likinna
PustakówNieBrakuje -dla Ciebie taka sama propozycja :[

Gość Alchidea
Nowe Trende, dzięki za fotki... :) Rzeczywiscie, że można to fajnie połączyć...

Gość Alchidea
Solenero, fajnie wygladałaś. Tak dziewczęco...

Gość Łooo co to się dzieje
No tak, wszystkie te puste panny młode uważają, że wszyscy zazdroszczą im tego kiczowatego ślubu:) a jak ktoś ma inne zdanie niż one to już musi być stara panna:) Gratuluję podejścia do życia - największy wasz sukces to złapanie frajera do ożenku :D

Gość akkil
A kto tu pisze o zazdrości? To jest forum ślubne, więc jeśli nie masz nic do powiedzenia w tej kwestii i przyszłaś tu tylko po to żeby obrażać ludzi, to spadaj.

Gość akkil
Musisz być strasznie nieszczęliwa, skoro uważasz, że "wszystkie panny młode są puste", a przyszły mąż to "frajer złapany do ożenku". Przykro mi, że nie wierzysz w miłość i nie rozumiesz tego, że ludzie się zwyczajnie swoim ślubem cieszą. Może kiedyś to zrozumiesz.

Gość A tak w ogóle
Czytając takie tematy można napisać pracę magisterską pt. "głupota i próżność panienek młodych, które osiągnęły swój największy sukces życiowy - zamążpójście". I ni e oburzajcie się tak bo wam żyłka pęknie i potem będziecie tworzyć tematy w stylu "czy iść po raz 10 na solarium w tym tygodniu żeby zatuszować żyłkę czy może wpleść nad czołem liść agawy wieloplamistej?" :D :D :D

Gość akkil
A tak w ogóle -wchodzisz na forum, które Ciebie nie dotyczy i wyzywasz ludzi tylko dlatego, że wychodzą za mąż i zastanawiają się nad strojem ślubnym. Pracę to możnaby napisać o takich osobach jak Ty :)

Gość Żona od dłuugiego czasu
Raczej chodziło o to, że cały ten ślub przysłania miłość ważne jest tylko to czy diadem czy kwiat, i tak z każdą pierdołą przez rok albo więcej..no tak ale pewnie jestem zazdrosna i nieszczęśłiwa bo dla mnie ważniejszy jest mój mąż niż całe to kiczowate przedstawienie