Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sprawa dla fotoreportera.

Praca w urzędzie lub na Poczcie.

Polecane posty

Gość Sprawa dla fotoreportera.

Czy do pracy w urzędzie np. Stanu cywilnego jest potrzebne jakieś wykształcenie? Jak tak to jakie? A w okienku na poczcie ?? no i pytanie ostatnie: Ile zarabia sie w urzedzie a ile na poczcie?

Gość Polopiryna goździkowa
Nie wiem o wykształceniu, ale zarobki to zarówno w urzędzie jak i na poczcie to sie spodziewaj 1 500.

Gość buuuuuuum
pracuje na poczcie miesiąc. Mam ich kur... tak dosyc, ze ide na l4 i spierda...m stamtd. Grosze marne haha za 3 tygonie pracy dostalam az niecale 700 złoty. Pracy od groma, polowa tamtejszego towarzystwa to jakies czubki caly czas dra morde lub gadaja do siebie, strasznie nerwowo przynajmniej w moim urzedzie. PORAŻKA.

Gość fdasdfgfdx
hbgvfcx

Gość zza rzeki
do USC trzeba mieć wyższe wykształcenie

Gość bokobietytakmaja
jakie wyższe ? moja sąsiadka robi tam ma 45 lat i ma średnie , musiała się tylko dokształcać jakieś kursy i coś z prawa ... nie wiem bo to koleżanka mojej mamy . A jeżeli chodzi o zarobki to nie wiem ile ale po ciuchach widać , że ja stać - chyba , że jej mąż sporo zarabia .

Gość a nie wiesz o tym
że prawo nie działa wstecz?? Jeśli ktoś przyjął sie na stanowisko urzędnicze zanim zaczęto wymagać wyższego wykształcenia to miał farta. Teraz jest to wymagane (wyjątkiem są umowy na zastępstwo, tam można mieć średnie).

Moja mama pracuje w USC, musisz mieć wyższe wykształcenie administracyjne. Te co pracują długo, np moja mama (47 lat) nie musi, ale musiała robic kursy jakieś tam i nie może bez wyższego awansować. Musiałaby sobie zrobić studia, za co urząd dopłaca. Ale nowe osoby muszą mieć wyższe. Zreszta jak w każdej pracy teraz panstwowej. Mama zarabia ponad 2 tys, chyba 2 500. Nie wiem ile "nowi".

Gość jaaaacie
musisz miec wyzsze - a myslalas ze co, na ladne oczy? nie ma teraz panstwowej pracy bez studiow.

Ale po kiego wała wyższe komuś, kto siedzi w okienku na poczcie???? Przecież to bez sensu. Kurwa, niedługo kioskarka paczki fajek nie będzie mogła sprzedać bez wyższego :o