Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam20latinigdynic..

A ja mam 20 lat i nawet się nie całowałam, co dopiero coś wiecej.

Polecane posty

Wiecie co przestańcie się tak nad sobą uzalać tylko wkońcu zróbcie coś a nie tylko głupie gadanie bo ją się nie całowałam bo ją to bo ją tamto jak tak będziecie ciągle mówić to naprawdę sami do końca życia będziecie

Gość mam20latinigdynic..
FHP lec w poniedzialek zaopatrzec sie w wiertarke, zarowki, moze jakis srubokret :P i dzialaj to moze 2011 okaze sie przelomem:P wiekszosc facetow dzis bezradnie rozklada rece nad zepsutym autem albo usterkami ktore wymagaja zaledwie dokrecenia srubki. kup zestaw malego majsterkowicza i od razu punktacja wzrosnie:P

Gość samotny z przypadku
jasne, od moich najmłodszych lat pomagałem ojcu przy domu i samochodach ogólnie wszystko co z tym związane, ale czasu na znalezienie kobiety było zero, dodam że gram jeszcze na gitarze :)

Gość mam20latinigdynic..
jeszcze gitara? przegiales w tym momencie:P przeciazyles serwer obliczania punktow, zbeszczesciles regulamin i ...:D

A Ty samotny i Ty co się nigdy nie całowałas skoro tak dobrze się wam pisze to może się umówcie a nie takie pisanie:-) widać że wogóle nie macie podejścia

Gość samotny z przypadku
hehe raczej nie, po prostu za szybko punkty rozdajesz :P a ja się jeszcze nie rozkręciłem hehe

Gość mam20latinigdynic..
ok, jasne ze doceniac ale uwierz ze to irytujace kiedy kobieta musi sama babrac sie przy syfonie albo cos naprawiac- w takich krytycznych sytuacjach chcialoby sie wiedziec ze sie ma faceta w domu :P

Gość mam20latinigdynic..
ostatnio rozdajemy z kolezanka punkty nawet za nietypowa fryzure czy fajne buty:P ona juz daje za co sie da bo jej zegar tyka nieco dluzej niz moj :P

Gość samotny z przypadku
umówić?, ja na ostatniej randce z laską byłem 10 lat temu, nawet już nie pamiętam jak to ma się odbywać hehe

Gość mam20latinigdynic..
podobno na randkach ona glupio chichocze na przemian z tajemniczym milczeniem i glebokimi spojrzeniami, on milczy albo sie nia zachwyca. na koniec oboje maja rumience, w tle gra amerykanski przeboj milosny a pozniej nie moga spac w nocy z wrazenia. a nazajutrz caly swiat jasnieje i jest pelen dobra i milosci :D:D:D hahaha

Gość samotny z przypadku
brzmi pięknie, tylko czy to jeszcze możliwe, jak już pisałem mam 26 lat i nadal nic :(

Gość mam20latinigdynic..
haha, przypomnialo mi sie ze facet ktory mieszka niedaleko jest gwiazda discopolo:P normalny czlowiek byl a tu taki szok:D i spiewal " a u mnie ciagle nic i nic i zero" czy jakos tak:P podobno motylki mozna poczuc nawet majac 90 lat:D i ze ta muzyka tez gra:P

No ale dlaczego no ją tego nie rozumiem przecież garbaty nie jesteś więc no nie wiem dlaczego.

Gość mam20latinigdynic..
FHP czegokolwiek bys nie wkladal i nie wyjmowal:P to jednak za malo zeby odniesc sukces.. chociaz motor skombinuj albo mroczne spojrzenie:P

Gość samotny z przypadku
co jak co do 90-tki nie mam zamiaru czekać, a tak z ciekawości, w skali od 1 do 10 ile Ty, która się nigdy nie całowała, sobie dajesz?

Gość mam20latinigdynic..
samotny, mam pomysl:P wykrece zarowki a Ty przyjedziesz i mi je powkrecasz bohatersko hahaha spadniesz z drabiny i uslyszysz muzyke i poczujesz motylki w peknietej sledzionie:D hahaha urroczo

Ty faith to sobie wymień mózg a nie tylko o jednym myślisz. Widać że nie masz kobiety bo żadna nie spojrzy na Ciebie skoro mówisz i myślisz tylko o tym.

Gość samotny z przypadku
zbyt tajemniczo jak dla mnie :) za dużo niewiadomych

Gość mam20latinigdynic..
dokladnie ten koles:P i nadal ma taki fryz boski:P do 90 troche niefajnie czekac, bo wiadomo to czy sie dozyje, czasy niepewne a ludzie podli:P ja sobie daje... hm.. zalezy jakie kryteria stosujemy :P no na dobry poczatek dam sobie 5,5:P

Gość samotny z przypadku
a gotować potrafisz :P hehe

Gość mam20latinigdynic.......
gotowac, piec:P prac, prasowac sprzatac:P jako przykladna Polka:P ktos mi ukradl pseudonim :O

Gość samotny z przypadku
w takim razie daję Tobie +2 za bycie przykładną Polkę :)