Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaaa chłopca

dziecko podobne do mnie

Polecane posty

Gość mamaaa chłopca

dziewczyny, czy wy też tak macie? moje dziecko jest do mnie podobne a nie do mojego męża i martwie sie żeby teściowa sobie nie pomyślała że to nie jego dziecko:-( wy też tak macie?

Gość nie wiem to sie pytam
:O widac ma podstawy zeby tak myslec:O

Gość mamaaa chłopca
dziecko jest meza, ale czy Wy czasem nie myślicie sobie że teściowa może się zastanawiać czy to jej wnuk? ja tak często się zastanawiam, pewnie bylaby pewniejsza jakby dziecko było podobne do męża :-( albo jestem jakaś chora i sobie coś wkręcam...

Gość mama sama w domu...
ja mam super teściową ale tak szczerze powiedziawszy gówno mnie obchodzi co powiedziałby teściowa.

Gość xxxxxxyyy
Tesciowa? Jeszcze rozumiem, jakbys sie martwila co maz sobie mysli , ale tesciowa?????????????????

Ty powaznie pytasz??? :O u mnie wiele osob (nie z rodziny) mowilo jak maly byl maly ze jest podobny do meza brata bo obydwaj blondyni a moj maz ma ciemne wlosy. i co, mialam sie zastanawiac czy tesciowa mnie podejrzewa ze poszlam z jej drugim synem na boku? :D wez sie dziewczyno nie przejmuj glupotami :D

Gość u nas bylo tak
My z siostra jestesmy kserokopiami mamy, i nie mamy ani jednej cechy po tacie. Tata burczal czas od czasu, ze mama to sobie takie klony porobila, ze kazdy moze byc ojcem, ale to bylo tylko tak zartem. Tesciowa choc byla z mama w stanie permanentnej wojny, to nigdy nie pozwolila sobie na uzycie takiego argumentu. Jakby mi tesciowa z czyms takim wyjechala, to by wnuka (i mnie tez) ostatni raz by w zyciu widziala.

Gość Ja znam dziewczynke o imieniu
To ja mam zajebistą teściową. Mój syn jest dosłownie mniejszą kserokopią męża, a usłyszałam, że to nie jest jego dziecko... właśnie od teściowej. Jakiś czas temu bratowa urodziła córeczkę. Fajna mała, ale nie wiem do kogo bardziej podobna. Teściowa do nas przyszła jakieś 2 tyg temu i mówiła, że to na 100% nie jest dziecko jej faceta (bratowej) i że ona nawet może się ze mną założyć. Obsesja jakaś czy co...? :o

Gość tez mam syna.....
Nie wiem w sumie do kogo jest podobny, najbardziej chyba do...mojego brata :D Ale mam tylko nadzieje, ze jak ja kiedys bede tesciowa to mi nic w tym kierunku nie odbije ;-)

Gość moj jest tylko do
mnie podobny......i nie przyszlo mi to do glowy....bardziej to ze tesciowa sobie mysli że szkoda ze do mnie bo lepiej by bylo do niego bo przeciez dziecko byloby ładniejsze tylko po jej synu :P

Gość kasiunia
moja podobna do meza a wlosy tez ma po bracie meza jasne bo maz ma ciemnie i ja ciemnie , nawet nie przeszlo mi przez glowe co ktos pomysli ,ale szkoda ze nie jest podbna do mnie albo chociaz zeby miala cos z emnie, no nic jestem w 2 ciazy wiec wszystko przede mna moze bedzie teraz podobne do mnie ,

Gość no moja naturalnie
podobna do mnie ;) nie slyszalam dotad innej opini jak typu ,,cala mama,, i jestem zadowolona ,nie obchodzi mnie co mysla inni,nawet o tym nie mysle

Gość błekit nieba
AUTORKO JAK SAMA MASZ COŚ NA SUMIENIU, TO WSZEDZIE BĘDZIESZ SIE DOPATRYWAĆ PODTEKSTÓW:_)

mój syn też jest podobny do mnie a moja teściowa twierdzi że do męża ;) i wszystko co możliwe to ma po ich rodzinie broń boze po mnie Od 5 lat tak już jest , zobaczymy czy z drugim tak będzie

Gość a moje są podobne do męża
a do mnie wcale. Boże żeby moja matka nie powiedziała ze to nie moje bo co ja zrobię!?