Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CZMLALQKSOIDO9E80QJDNN

JAK ZLIKWIDOWAĆ WĄGRY? PORY?

Polecane posty

ZWŁASZCZA NA NOSIE I BRODZIE? PODOBNO JEST TAKA SKUTECZNA METODA KWASAMI? PEELINGI POMAGAJĄ ALE NIE USUWAJĄ TYCH WAGRÓW DO KOŃCA ZAWSZE JE WIDAĆ CZY KTOŚ MA JAKIES SKUTECZNE SPOSOBY?

Gość tak sie tylko pytam______
a nie mozna ich wycisnac????

Gość mrowa 09435
Całkowicie zlikwidować się nie da, ale ogromną poprawę dadzą retinoidy i właśnie kwasy ( w obu przypadkach trzeba zaczynać od łagodnych rzeczy i dochodzić do tych mocniejszych i skuteczniejszych, nie będę się rozpiswyać bo wszystko jest tu: http://forum.gazeta.pl/forum/w,211,117688747,117688747,do_Issey_.html ) Dodatkowo warto przeczytać i zacząć stosować rady stąd: http://mazidla.com/biblioteka-mazide/279-skora-tusta-opis-i-prawidowa-pielgnacja.html Dla zaawansowanych: http://www.laboratoriumurody.pl/forum/calkowite-usuniecie-zaskornikow,t11532.html

DZIEKI :) NA PEWNO WSZYTSKO WYPROBUJE :) MOZNA WYCISNAC ALE NIE WYCHODZA DO KONCA I ZAWSZE WIDAC CZARNE KROPKI :(

PODNOSZE

Gość gggggggggggghggggggggggggggggg
up

A słyszałas o takim czymś jak zabieg oczyszczania skóry prawdopodobnie to jest bardzo dobre ją też właśnie niedługo chce iść do kosmetyczki to wypróbować bo mam podobny problem jak Ty:-(

Tylko ze mechaniczne oczyszczanie twarzy nic nie pomoze bo do konca nigdy nie mozna sie tego syfu pozbyc podobno sa jakies kremy czy nawet masci no i slynne kwasy ale nie wiem jak ich uzyc zeby soie nie pogorszyc

Gość marinka2344
No to poczytaj to co ci mrowa podała, tam jest wszystko. I nie bój się, tym co tam jest nie pogorszysz tylko poprawisz (kwasy i retinoidy to nie jest jakaś wiedza tajemna, nawet ja zrozumiałam, choć zawsze byłam noga z chemii ;D). Pogorszysz używając syfów typu clean and clear czy inne garniery (jak teraz pomyślę, ile niepotrzebnie kasy na taki szajs wydawałam to mnie trzęsie!).

Gość jakakakkakakakakaka
mam ten sam problem niestety :(

Gość olkol
a nie łatwiej zrobić samodzielnie "gluta" z żelatyny i wody i sobie to na nosek i brodę nałożyć? xD po 15 minutach schodzi plasterek i zawartość porów jest do niego przyklejona i czysto ;)))

Gość gość
Jakiś czas temu trafiłam do sklepu www.Coletia.eu i okazało się, że oferta doskonale spełnia moje oczekiwania. Zamówiłam tutaj bardzo dobry zestaw do eliminacji porów BioAqua. Zestaw składa się z trzech kroków prowadzących do gładkiej skóry i przyznam, że rzadko można się spotkać z tak dobrze zaprojektowanym kosmetykiem. Peelingiem sobie na początku zmiękczasz twarz, wszystkie „syfki” wychodzą, maseczka je ściąga, a sebum ostatecznie pory zamyka i gwarantuje trwałość kuracji. Azjatki podobno z takich rozwiązań korzystają non stop. Ten wskazany przeze mnie zestaw zupełnie nie podrażnia. Takie małe SPA można sobie w domu zrobić, najlepiej przez weekend, bo wtedy cera ma szansę się całkowicie zregenerować. Nie nakładaj też od razu makijażu :) Pozdrawiam :)