Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diuna 30

nigdy nie miałam orgamu

Polecane posty

Gość diuna 30

Z Mężczyną. sama owszem, czasem też we śnie ale z żadnym partnerem nie udało mi sie dojść. jak sie tego nauczyć?

Gość intim_1
Potrzebujesz odpowiedniego mezczyzny, ktory ci dobrze zrobi. Odpowiednia technika, wielkosc penisa, nastroj to niektore wazne czynniki.

Gość diuna 30
odpowiedni mężczyzna jest, o nastrój trudniej bo pracujemy, ale wlasnie techniki nie znam. sam orgazm wiem jak osiągnąć. sama

Gość diuna 30
ale wolałabym żeby on mi go zorganizował ;)

Gość Pawełek.....
nie umie pieścic. Jak najszybciej wymien faceta

Gość kubicka emilia
Cześć forumowicze! PROSZE O jedno kliknięcie od ludzi dobrego serca http://wizaz.pl/akcje/magiczne_swieta/aniolek-792015 To nie żaden wirus ; )) jest to forum WIZAŻ. Zagłosujcie a dzięki temu same będziecie mogły wziąć udział w konkursie!; ) Dziękuję za głosy ;**

Gość intim_1
Powiedz mu co lubisz, jak ci ma dobrze zrobic. Majac 30 lat mialas juz napwno paru partnerow.

Gość diuna 30
miałam trzech i żadnemu sie nie udało. wielkość nie miała znaczenia, bo nawet ten potężny mi nie dał ostatecznej przyjemności. na forach piszą częśto że orgazmu trzeba sie nauczyć a ja nie wiem jak ;(

Gość Pawełek.....
skoro możesz się sama doprowadzić do orgazmu to znaczy ze i facet moze

Gość TenKtoryMaProblem:O
Na to trzeba poprostu natrafic z chceciami , z chceciami partnera i dobrym dniem :) Moja obecna najukochansza dziewczyna miala przedemna 2 frajerow ( bo nie lubie wspominach o exach ) i z zadnym nigdy nie miala orgazmu a ze mna dostala go bez... sexu :) poprostu trzeba byc dla siebie i naprawde sie kochac i miec odrobine szczescia :) Zycze Ci by Ci wyszlo z partnerem :D

Gość intim_1
Wydaje mi sie ze teoria tu nic nie pomoze. Sprawia ci seks z facetem wogole przyjemnosc albo wolisz robic sobie sama?

Diuna, a sama masz pochwowy czy łechtaczkowy ? Bo jesli sama dochodzisz pocierając łechtaczkę i jesteś przyzwyczajona do takiego orgazmu, to facet choćby miał dzialo przeciwpancerne będzie miał problem, żeby Cię doprowadzić Jeśli robisz to ręką, wez jego rekę i pokaż mu albo zabaw się sama i pozwól mu popatrzeć, niech się uczy

Gość diuna 30
ech no to poczekam...

Gość diuna 30
kilku sposobów próbowaliśmy. ale mam wrażenie że najbardziej wrażliwa jestem gdzieś pomiędzy pochwą a tym drugim brydkim nie kobiecym otworem. wolałabym jednak nie próbować analnego seksu, choć myślę że to jeden ze sposobów. sam pomysl na taki seks mi sie nie podoba

nie koniecznie anal ale w trakcie niech partner ci masuje paluszkiem ten drugi otworek ,ja kiedys tez nie chetnie podchodzilem do tego ale kiedy jedna z partnerek zaczela mi piescic ten drugi otworek podczas stosunkiu paluszkiem to bylem pod niezlym wrazeniem musisz wprowadzac jakies nowinki kturych nie prubowaliscie a napewno sie uda napisz jak bylo pozdro