Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bejbiiiii92

Mam 18 i juz niezły życiorys... :D

Polecane posty

Gość Bejbiiiii92

Co mam za sobą? -jaranie marihuany -jaranie szlugów (od jinglingów po marlboro) -hektolitry piwska (m.in warka, tyskie, dębowe mocne, wojak, lech, desperados) -drinki -wódka -wino (zazwyczaj tanie, pierwsze wino - byk) -pierwsze baleciki ahhhh :D tłumy chłopkaków podbijających do mnie :D -całowanie sie ze straszym mezczyzna -całowałam sie z 15 chlopakami ogolnie -robienie loda :D

Gość ja yebie
hahaha :D

Gość kubicka emilia
Cześć forumowicze! PROSZE O jedno kliknięcie od ludzi dobrego serca http://wizaz.pl/akcje/magiczne_swieta/aniolek-792015 To nie żaden wirus ; )) jest to forum WIZAŻ. Zagłosujcie a dzięki temu same będziecie mogły wziąć udział w konkursie!; ) Dziękuję za głosy ;**

Gość patsewnu
no faktycznie masz sie czym pochwalić. Idź opowiedz mamie jaka z Ciebie doświadczona kobieta

Gość kubicka emilia
Cześć forumowicze! PROSZE O jedno kliknięcie od ludzi dobrego serca http://wizaz.pl/akcje/magiczne_swieta/aniolek-792015 To nie żaden wirus ; )) jest to forum WIZAŻ. Zagłosujcie a dzięki temu same będziecie mogły wziąć udział w konkursie!; ) Dziękuję za głosy ;**

Gość DoKoloru
to już wszystko co ważne przeżyłaś, już pora umierać

Gość ehhhhhe
uszczypnij sie mocno w noge to moze sie obudzisz

Gość nie jesteś głupia
widać tylko do robienia loda się nadajesz, bo do prawdziwego bzyknięcia się nie nadajesz... hehehehee - chwalisz się czy raczej żalisz? taka szmatka

Gość hehehe nie przeginaj
hehehehehehe ja mam tez 18 i te rzeczy co ty to miałam za sobą jak miałam 16 lat. Do twojej listy dodałabym jeszcze z mojej strony amfe i kradzierze. Pobicie itp... także jestem lepsza hehehe