Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa86

cycuszki

Polecane posty

To znowu ja... A ja myślałam,że Ty masz dziewczynę i obce cycki Cie nie interesują :) Ale oko widzę masz wprawne, tak sa inne troche, ale te z netu tak mi sie spodobały, że nie mogłam sobie odmówic wstawienia ich :)

DeMorai Odzwierciedleniem psychiki może byc co najwyzej wyraz twarzy... Wygląd to sprawa genów i niestety można modyfikować go tylko w pewnych granicach. O człowieku może powiedzieć np. jego ubiór tzn. czy jest raczej luzakiem czy osoba bardziej poważną itd. Ludzki mózg jednak przypisuje lepsze cechy osobom o miłej powierzchowności, co udowodnili naukowcy, a co często wprawia nas w błąd :) Takie moje zdanie. Dobranoc :)

bo nie interesują w sensie poszukiwań innych , ale jesli chodzi o kobiece piersi to mam pewną manię:D a w klikanie w niby fotki cycków czy cipek tu na kafe to juz dawno przestałem bo 9/10 linków to pasta, menel albo wirus:D dziś zrobiłem wyjątek bo o tej porze dzieci śpią

Fakt, gimnazjaliści śpią :) Przykro mi, że Cie zawiodłam wrzucając zdjęcie z gazety , może kiedyś na pomarańczowo wrzucę swoje, ciekawe czy poznasz :P

tak czy owak widać na tej fotce w stopce że masz inne i odpowiadająć na twoje wątpliwości to dla mnie nie rozmiar a kształt piersi, wielkość i kolor brodawki i sutków jest ważna oraz proporcje, by obie były w miare takie same

Hmmm to ciekawe co piszesz... Wielu facetów mówi, że rozmiar nie jest taki ważny, ale kształt. Przyznam jednak, ze nie słyszałam aby którykolwiek wyrażał preferencje co do koloru i kształtu sutków i brodawek. Prawdziwy koneser z Ciebie :)

no przecież to jest ważne prawda?:D jesli mały cycuszek a wielka brodawka albo wielka piers i mikroskopijna brodawka z malutkim sutkiem to dziwnie to wygląda...piers musi być proporcjonalna pod tym względem. tzn nie musi ale fjnie jak jest:D no i np szerokie ramiona , ogólnie tułów i malutkie piersi też średnio pasują. podobnie jak drobniutka budowa jak u dziewczynki i wielkie bimbały:P wszedłem teraz do neta w strony typu pokacycki by ci wkleic fote jakich lubie ale...żadne mi się nie podobały:/

Mądrze prawisz z tymi proporcjami :) Skoro nie ma zdjęć takich, które Ci się podobają to chyba jednak wymagania masz duże :) A co powiesz o tych co ostatnio krążyły po kafe, nalezały podobno do jakieś angelles... Bo ja sie w nie wgapiałam z podziwem i zazdrością, jako kobieta... :)

No ja tez jej nie znam, ale podobno wkleiła swoeje cycki pod pomaranczowym nikiem i ktos ja poznał- fakt na zdjeciu było widac kawałek twarzy i włosów :)

angelles, angells, cos tak. Nie chyba sie nie przyznała, podobno później znikneła z kafe, nie wiem dokladnie, bo nie czytałam. Co z tymi zdjeciami? :)

Czyli ogólnie brodawki raczej małe i różowe, sutki podobnież. Ok wiec jak kiedyś wkleję swoje to mam nadzieje, że pochwalisz :)

ale na zdjęciu to nie wiele można ocenić::P bo piersi się różnie układają w różnych pozycjach itd , poza tym sa zupełnie inne gdy jest np kobiecie zimno albo jest odpowiednio podniecona.. fotka to jedynie mgliste wyobrażenie...

Gość imo
poprawka w linku: spacje między przecinkiem a literą usunąć.

Gość marizadelka
Przeczytaj posty to bedziesz wiedział kim byla ciekawa i skad pochodzilo zdjecie :)