Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstrząśnięty Jan

Analfabeci na Allegro

Polecane posty

Gość wstrząśnięty Jan

Witam, przeglądałem dziś aukcje na allegro i jestem w szoku.... że w tych czasach zdarzają się jeszcze analfabeci, mało tego oni sprzedaja na allegro swoje przedmioty:D podsyłam link, macie takie "kwiatuszki" to wpisujcie się http://allegro.pl/gorset-i1354888110.html

Gość raritet delikatet ol bjorn NFF
Straszne!

Gość kocimajka
Najgorsze, ze co drugi...no, moze co trzeci Polak ;-) twierdzi, ze ma dysleksje, dysortografie ;-) A mnie sie wydaje, ze to dosc latwo sie leczy, wystarczy slownik ortograficzny :P

Nie, leczy się trudno, bo słownik za ciężki, żeby go w ręku potrzymać. A powiedz takiemu, że to można skorygować, to będzie wielka obraza, bo "przecież mam papier z poradni!"

Pamiętam jak w gimnazjum (tam to dopiero "papierek z poradni" jest popularny) każdy, kto taki papier posiadał, mówił: "nauczycielka może mi skoczyć, mam stwierdzoną dysortografię". Strasznie to leniwe było, bo i po co się wysilać? Znam chyba jedną osobę z takim problemem, która naprawdę dba o to żeby jednak pisać normalnie :) JEDNĄ! Na 5. Ja nie wiem, czy im nie wstyd, że nie potrafią poprawnie jednego zdania napisać? Kiedyś na gg zapytałam koleżanki, jaki jest jej ulubiony film, a ona na to: "Klontfa". Nie wiedziałam jak przeczytać.

Nie, nie wstyd. I nawet to rozumiem, bo skoro WSZYSCY przyjmują jeden front i prawie wszyscy mają "papier", to po co się wysilać? Bycie "normalnym" nie jest w dzisiejszych czasach... popularne.

Gość było pilnować
To jeszcze nic... Ja sprzedaję na allegro, i nieraz są niezłe kwiatki jak ktoś z kupujących lub potencjalnych kupujących wysyła maila ;)

ja nie wiem, ale za moich czasów, żeby mieć taki świstek, to przez lat kilka trzeba było regularnie chodzić na zajęcia reedukacyjne i się stawiać w poradni z zeszytem wypełnionym ćwiczeniami. bez tego nie miało się świstka i na maturze było się normalnie ocenianym. i większość dzieci nie miała problemu z ortografią, interpunkcją i tak dalej

Gość było pilnować
Ta Pani od ABC to sama powinna się wrócić do poziomu tej książki :D A ta od gorsetu poprawić stylistykę :P A tu ogólnie świetny blog nt aukcji z allegro - i zdjęć i opisów :D http://aaaby-sprzedac.blogspot.com/

Gość pekam ze smiechuuuu
super!!! dzieki za poprawienie humorku:-D

Gość nie mogę hahaaa
to jest dobre! " "DAMSKI PORTFEL OCHNIK -CZARNY KURIER GRATIS" hahahaaaaa

Gość o ranyyyyyyyyyyyyyyyyyy
heheheh no dobre dobre:D

Gość nie mogę hahaaa
Bokser repreduktor Zapraszamy wszystkich do krycia.Mile czekam na suczke.Nie zdażyło się żeby jakaś suczka nie została mamom. [psu wybaczamy ortografię]

"Mam do sprzedania Nowiutkie Body dla Niemowlaczka rozmiar 50 są one jasno niebiekie kolor na tym body są paski brązowe n boty także znjduję się miś są one Nowe. Zapraszam do licytacji . Jeśli macie jakieś pytania proszę pisać"

nie no ja tez widze dłÓgi bez jaj:D:D:D:D:D:D:D

Gość było pilnować
dugi? :D

Gość było pilnować
Czym się ta bluzka różni od normalnych, pozwolę sobie zapytać? Bo ni chu chu się nie znam, a różnicy ne widu :( Rozumiem że są spodnie co mają w pasie bawełne czy coś a la dres, ale ta bluzka?

Gość dajcie spokój
ha ha ha w tym roku trafiłam do szkoły podstawowej której miejscowości nie wymienię uczeń 4 klasy nie umiał się podpisać na sprawdzanie (jest analfabetą) później dowiedziałam się ze to cygan nie bywa raczej w szkole a jego 14 letnia siostra ma juz 2 dzieci i miała 13 lat jak została " porwana" i co wy na to??

Gość nie mogę hahaaa
"mięciusi pusiasty śpiworek z miesem do kompletu " -------------------------------------------------------------------------------- :D

DAJCIE SPOKÓJ - ja jestem wstrząśnięta, to sie dzieje w polsce? szok