Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

meg1978

Warszawa gdzie rodzić?

Polecane posty

Witam, proszę Was napiszie mi szczerze opinie na temat warszawskich szpitali - gdzie rodziłyście. Ja termin mam na luty i chciałabym zdecydować już teraz. Co prawda to mój drugi poród ale dość długa przerwa od pierwszego bo 13 lat. Boję się strasznie wszystkiego bo poród mojego pierworodnego wspominam naprawdę koszmarnie pod każdym względem.

Gość ewcia@
Na Wołoskiej, miałam łatwy porod to moze też dlatego wspomnienia mam dobre.To było 5 lat temu, ale słyszałam, ze nie pogorszyło sie. Koniecznie weż sobie położną prywatnie, mi to bardzo pomogło.Lekarz jesli niwe ma komplikacji to w zasadzie do niczego nie jest potrzebny:-) Gorzej wspominam poźniejszy okres, bo nie potrafiłam karmić i nikt mi specjalnie nie pomogł, ale w końcu i to udało sie pokonać, ale stres był duzy.

Gość nio nioniewiem ja mozna
inflancka chwala. karowa, kasprzaka-ale dwa ostatnie musisz miec dojscia.polecam klinike eskulap w bielsku białej daleko al e warto) poczytaj w necie.

Gość ewcia@
Z tego co słyszałam, to nie polecam prywatnych placowek, tylko kupę kasy wydasz, a jak sie coś dzieje i tak przewożą cię do normalnego szpitala.

Gość wtedy zabiora do szpitalaaa
najlepiej na ulicy

Gość hmmmmmm....
To zalezy gdzie mieszkasz. Najpopularniejsze to: Zelazna, Karowa, Madalinskiego. Ale trudno sie tam dostac,i z tego co wiem,bardzo czesto odsylaja do innych szpitali,wiec nie wiem czy warto nastawiac sie na te szpitale.

W domu najlepiej:) Poważnie w Warszawie nie ma z tym żadnego problemu. Skoro masz takie traumatyczne wspomnienia z pierwszego porodu, to może warto rozważyć i taką wersję.

W domu najlepiej:) Poważnie w Warszawie nie ma z tym żadnego problemu. Skoro masz takie traumatyczne wspomnienia z pierwszego porodu, to może warto rozważyć i taką wersję.

Gość fajny poród
w Pruszkowie na Wrzesinku! nie ma lepszej opieki medycznej i takiego podejsscia do matki jak tam! polecam bardzo!!!!!!!!!

Gość strzyga___
ja rodziłam na koniec września na Madalińskiego. jestem zadowolona, ZWŁASZCZA z opieki poporodowej. położne były bardzo przyjazne, odpowiadały na pytania, pomagały, same przychodziły jak dziecko dłużej płakało

Gość hmmmmmm....
do strzyga a mialas wykupiona opcje :opieka poloznej??? Pytam bo zastanawiam sie czy tylko jak sie zaplaci to traktuja cie jak czlowieka,czy moze bez kasy tez sa mili???