Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam pomysly

A Ja niemam wcale pomysłu na imię:(

Polecane posty

Gość nie mam pomysly

niewiem nawet jeszcze czy to chlopiec czy dziewczynka ale niemam nawet żadnych upodobań Jedyne co mi sie podoba to Karolina i Maciek tyle........:( Jakie imiona noszą Wsze dzieci to może mnie olśni

Gość nie umalowana .
Chłopiec : Karol , Szymuś , Kacper , Przemuś Dziewczynka: Weronika , Karolina , Lena , Nadia

Gość nie mam pomysly
mnie się podoba mężowi nie Jemu się podoba za to Abelart/d (niewiem nawet jak to się pisze) i Andżelika są to imiona ,które mnie odrzucają. Jak otwieram stronkę z imionami to nuiemam bladego pomysłu na jaką literę zaczynać wyszukiwać.Jak zaczynam na A to dochodzę do C i mam dość tych dziwaczności

Gość kottt
Anika, Matylda, Antonina (Tosia), Hania Piotruś, Krzyś, Julian, Leonard

Gość oo matkooooooooooo
nie słuchaj męża

Gość nie mam pomysly
Szymon ma na imię moj maz wiec odpada:) Pozatym mi się wiele imion kojarzy z jakimis starymi znajomymi ,ktorych nie do konca dobrze wspominam,wiec znowu np.Karol kojarzy mi sie z takim kolegą bez przednich zębów i mnie odrzuca, takie moja szukanie imienia. Pozniej myslalam, ze zaczne wyszukiwać po znaku zodiaku,bo z tego co wyliczylam moje dziecko powinno sie urodzić bliźniakiem ,wiec szukalam pod tym wzgledem, ale znowu nic, góra do C. Zawsze podobalo mi sie imie Julka ,ale juz jest takie oklepane ,ze w przedszkolu to codruga dziewczynka bedzie miala na imie Julka

Gość nie mam pomysly
Filip i Piotruś nmawet mi się podobają:)

Gość nie umalowana .
to może zostaw to losowi i zobaczysz w jaki dzień dziecko się urodzi może będą tego dnia obchodzone imieniny kogoś o ładnym imieniu:) a co do Julki jeśli Ci się podoba to nie patrz na to ,że inne dziecko ma tak na imię :) A co myślisz o Oldze? piękne imie :) mała Olunia czy Oleczka a dorosła pani Olga albo Alicja :) mała Alcia jak będziesz zła krzykniesz Alka a jako dorosła kobieta będzie Panią Alicją :)

Gość mamaaaaaaa
a ja mam Igora

Gość mamamaa25
a ja mam Aleksandra - Alka a dziewczynka byłaby Maja

Gość nie mam pomysly
Alicja śliczne imie a co do Olgi to raczej nie,Bardziej Ola (Aleksandra) a Igor też śliczne imie:) Trochę w tej glowie mis ie zaczyna zbierać pomysłów musze zapisać wszystkie awsze propozycje i mężowi pokazac, bo bardzo fajne imionka

Gość nie mam pomysly
aha zawsze mi sie podobalo imie Wiktor, ale moj tata jak kogos nie lubi albo chce go obrazic to wlasnie od Wiktorów go wyzywa, wiec mnie uprzedzil do tego imienia:p

Gość mamaaaaaaa
u mnie jakby byla dziewczynka to mialabyc Alicja lub Aleksandra

Gość nie umalowana .
ALe nie wiem czy zauważyłyście ,że na Olgi mówi się często Ola :) ale Aleksandra to też piękne imię chociaż mi bardziej podoba się Olga

Gość nie mam pomysly
dla mnie Olga to takie za surowe imię, więc jak zdrobnienie jak nie Ola Olgunia?

Jak w stopce :). Karolina i Maciej bardzo spoko, na pewno uda Ci się przekonać męża :)

Gość nie mam pomysly
pozatym ja nie lubie udziwnionych imion typu Romuald albo Arnika. wole proste Polskie imione,co nie oznacza, ze bardzo staromodne czy zacofane wedlug statystyk w 2008r. w Warszawie urodzilo sie najwiecej Julek i Jakubów:)

Gość mamaaaaaaa
Lorien ja jeszcze z podstawowki pamietam kolezanke o imieniu Marika, wtedy bylo niespotykane wiec bardzo zapadlo mi w pamiec. Bardzo ladne imie

Gość moje imiona to
mi się bardzo podoba Alinka (na drugie Marta) i tak nazwę już niedługo moją córcię. Imię niespotykane w czasach Julek i Amelek :) Dla synka w razie czego miałam Rafał lub Daniel.

Gość moje imiona to
:)

Gość kijevna
to następnym razem zacznij przeglądanie imion od litery D i tak pomaleńku dojdziesz do końca:)

Gość a mi takie
dla chłopca: Alan, Ksawery, Filip dla dziewczynki: Ada, Iga, Lenka

A ja tak samo nie mialam pomyslu na imie, bo: *mialo byc niepopularne; wystarczy nazwisko, wyjatkowo czesto spotykane, nie chcielismy, zeby w klasie sie 2 czy nawet 3 takich samych spotkalo ;-) *mialo nie byc "udziwnione" *mialo byc - dosc miedzynarodowe" - zeby w razie czego nie bylo problemu (moj Mezczyzna pracuje za granica) *mialo nam sie podobac... Znalazl - oczywiscie Tatus! I mamy - Mlody nazywa sie Kasjan! Jak na Niego patrze - nie wyobrazam sobie, ze moglby nazywac sie inaczej!

Gość cutty sark
Miałam na studiach kumpla który miał na imię Alan, wołali na niego Anal ;p