Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MissKusior

jak podoba Wam sie nowa miss polonia?

Polecane posty

Gość MissKusior

Moim zdaniem owszem była najładniejsza jeszcze ta litwinka-blondyna co od razu odpadła też ale jakieś to było takie ustawione ...

Gość sierżant Świszczypała
piękna wysoka dziewczyna, zresztą prawie wszystkie zachwycajace swą urodą. wysokie zgrabne smukłe i kształtne dziewczyny , elita Polek

Gość Ups..........
Jak na moje oko jest ładna i wygląda na sympatyczną.

Gość MissKusior
ohydna bo ty z tych co atakują blondnki o słowiańskiej urodzie pewnie , ona młoda była po prostu chba do lo chodziła ?

Gość hhfgdgdsgsfsga
wyglada jak kon ;O

Gość
I wice Miss to ta brunetka?

Właśnie dlatego najbardziej mi się podoba I wicemiss :D bo nie starała się pokazać wszystkich zębów :classic_cool: I w ogóle sprawiała wrażenie dość naturalnej :)

Gość 1985 hej ho
1 vice miss najładniejsza wg mnie:) A co do tej blondyny Zuzanny Brzezińskiej, tej os skrótu CBA :D to widać że panna pewna siebie aż za bardzo. A ten dół od bikini bardzo jej spadał? Jak to było? bo nie widziałam Miss ma bardzo piękne oczy ale zęby fatalne Ale i tak ogólnie piękne zgrabne dziewczyny

Gość zauwazyliscie ze
wiekszosc to brunetki z ciemnymi oczami? oO kurwa nie lubie tego konkursu, dostaja sie same przecietniary. potem taka niby najpiekniejsza polka pojedzie na miss world i zepsuje opinie o pieknie polskich kobiet :O

Gość MissKusior
MOIM ZDANIEM POLECIELI NA JEJ GŁUPIĄ PASZCZE, NIE BYŁA BRZYDKA ALE TAKA PRZYGŁUPIA ... A FACECI NA SEKS WIADOMO TAKIE LUBIĄ... MOIM ZDANIEM MISS MOGŁABY ZOSTAĆ TA DZIEWCZYNA PRZNAJMNIEJ SZCZUPŁA A NIE ROZCIĄGNIĘTA PRZEZ OPERATORA I TAKA KOBIECA - NR.16 ZDJĘCIE 32 http://www.misspolonia.com.pl/component/content/article/47-aktualnoci/1056-news1013

Gość MissKusior
NO I W SUMIE WG.MNIE ONA POWINNA BRAĆ UDZIAŁ W KONKURSIE MISS NASTOLATEK A NIE MISS POLSKI

Gość krajczyk aleksandra
Apel do ludzi o dobrym sercu Bardzo proszę forumowiczów o poświęcenie dwóch sekund i kliknięcie tutaj http://wizaz.pl/akcje/magiczne_swieta/aniolek-792015 jest to konkurs na portalu WIZAZ.PL dzięki temu sami bedziecie mogli wziać w nim udział:)) z góry wielkie dzięki