Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość otrivinn

Otrivin w ciąży- można?

Polecane posty

Gość otrivinn

Czy mogę na zatkany nos stosować w ciąży Otrivin? Powiem szczerze, ze jak psiknęłam na wieczór to poczułam niesamowitą ulgę. Mam ten dla małych dzieci wiec słabsza dawka. Mam ogromny katar, ścieka mi do gardła, gardło boli i męczę się koszmarnie, a w nocy się budzę i nie mogę złapać powietrza. Wszyscy mówią ze sok malinowy, miód cytryna i czosnek. Biorę to wszystko, wszelkie witaminy C i inne rzeczy które można ale to nic nie pomaga. Nie chcę antybiotyku! Czy ktoś wie co z tym otrivinem?

ja biore juz 4 raz ( po 5 dni), obecnie juz 8 dzien bo mam tak zatkany nos , teraz stosuje juz tylko na wieczor, biore ten dla doroslych, pytalam sie lekarza i mowi ze tak minimalna ilosc nie zaszkodzi sluzowce, co do wody morskiej i innych podobnych wynalazkow na mnie to w ogole nie dziala..

Gość miskatyska
Ja tez uzywałam koło 10 tyg....to ma działanie miejscowe wiec spoko

Gość otrivinn
ale ja jestem w 30 tygodniu

Gość nio nio
j jestem w 37akz tyg prawie i tez mi lekarz pozwolił....takze na gardlo orofar brałam do psikania, szybko przeszło...

Gość otrivinn
O to dzięki bardzo. Na gardło biorę tymianek i podbiał do ssania i trochę przynosi ulgę.

Gość OlkaY4524
Uzywaliscie leku o nazwie Otrivin? Bo wyszukiwalam komentarzy na temat tego preparatu i nic nie moge znalezc. Mozecie cokolwiek powiedziec mi o tym leku? Warto go kupowac, znacie jakies zamienniki? Tu jest troche komentarzy o Otrivin: http://www.listalekow.pl/otrivin/ - myslicie, ze to rzetelne informacje? Nie chcialabym sie rozczarowac i roztrwonic bezsensownie pieniazki, dlatego postanowilam Was zapytac. Dziekuje z gory za ewentualna pomoc.

Gość gość
jeśli ten "lek" to jest to do nosa-ja nie używałam, ale synkowi już jak miał chyba 3 mce fest pomógł, do tego euphorbium