Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ostatni_romantyk

Sympatyczna KOBIETO - porozmawiaj ze mna!!!

Polecane posty

ok.Sniegu sporo.Prezenty juz kupione.Czekam na święta.:) Czytałam ,że niedługo jedziesz do domku:)

fajnie ja dziś choinkę ubrałam szkoda że sztuczną ale inna by nie przeżyła podczas mej nieobecności hi hi... prezenty też mam i już nie mogę doczekać się wyjazdu ale to dopiero w piętek a jutro znowu do pracy:P

Oby tylko nie było zbyt zimno.W piątek to pewnie bedziesz odliczac godziny do wyjazdu? Dawno byłaś w domku?

Dobrze ,że mogą Cię odwiedzac:) Pewnie jeszcze się "spotkamy" przed Świętami:) Miłego wieczorku:)

Gość W prózni
A jednak miałeś takie wypowiedzi. "a mozna mozna ale juz jest dobrze ...........ale kiedy bedzie lepiej o to jest pytanie.....???

Gość W prózni
ha ha ... wsie i miasta spalone :) faktycznie Gajos Cie oczarował, piszesz" mówiąc" jego językiem i nie wiesz o tym :) Teraz śmiało mogę zeznać na forum,że musisz byc interesującym facetem.

Gość W prózni
Perełki zawsze mozna wyłowić, chociaż to niełatwe,ale dlaczego 35 letni facet, siedzi na forum to juz zagadka :) może się dziś nudzi, może prowokuje, może.............

Gość W prózni
A ja nie chce byc wegetariański ... :) rozbraja mnie to.

.....my tu gadu gadu ........hahahahahahahaahahahahahahahah...czy wiecie moi drodzy ile ja w zyciu zgubilem zoltych szalikow ???....TYSIACE !!! hahahahahahahahaa...Augheeenthaaalerrrr ....piskarz....pilkarz

......" ja nie jestem wegetarianski tym niemniej zmienimy kolejnosc drogi panie ............. 100 gram czystej wodki...- Lod osobno na szklanke ??? Dosssskonale , pan ma zawsze racje !!! hahahahahahahahahahahahahahahahahah

Gość W prózni
Jak to miło ,wiedzieć,że nie tylko ja odjechałam na punkcie żółtego szalika i nie tylko. Nie pojmuje co Ty tu robisz?