Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiewiórcze oczka

Jestem chora i brakuje mi faceta, kto ze mną pogada?

Polecane posty

Gość wiewiórcze oczka

Moze tez macie ten problem, ze chcielibyscie byc z kims a jakos nie wychodzi.

Gość wiewiórcze oczka
staszku, mógłbyś coś postawić. Fiat- ja wiem, że to moja wina, nie umiem się przełamać.

nie szukaj na siłę. Faceci nie lubią dziewczyn którym za bardzo zależy na związku. Ile masz lat?

Gość wiewiórcze oczka
nie sadze zebym szukała na siłe; ale co konkretnie moge robic zeby poznac kogos? jesli chodzi o sympatie i inne takie- odpada. w sumie jakby tak pomyslec to chyba nic nie robie.

Gość obserwatorw1233211
Jeśli zakładasz taki topic znaczy, że jesteś zdesperowana i na siłe szukasz faceta:))

Gość wiewiórcze oczka
nigdy nie szukalam i nie zamierza (jak narazie) przez portale randkowe. ale co to znacxzy poznac faceta w realu? mam pojsc przed supermarket z kartka na czole, szukam faceta, i jakis sie znajdzie?

wychodź do ludzi chodź na imprezy a spotkasz kogoś. Pod warunkiem że nie masz jakiś mega wymagań.

Gość wiewiórcze oczka
jak zakladam taki topic to znaczy ze mi sie nudzi i ze mi czegos brakuje, to nie znaczy ze jestem zdesperowana. Bycie ładnym pojecie wzgledne- moim zdaniem jestem ponizej sredniej ;) imprezy? na wsi? :p

Gość a taka ja
A dlaczego nie chcialabys przez portale ranmdkowe. Przeciez tam tez mozna kogos fajnego poznac. Nierozumiem

Gość a taka ja
Mialo byc randkowe

Gość obserwatorw1233211
Na wsi, laska czego Ci na wsi brakuje?? Internet masz, może zekasz na księcia z bajki na białym rumaku, a tam u Ciebie pewnie nie jeden wzdycha mijając Cię traktorem, ale ty nie chcesz sąsiada w gumofilcach:)))))

Gość wiewiórcze oczka
haha, się uśmiałam :) nie, nie jestem fotogeniczna, a portale randkowe głownie opieraja sie na zdjeciach.

Gość wiewiórcze oczka
hmmm wiek też? co do wygladu ja nie jestem jakas wymagajaca- po prostu musi miec cos co mnie zainteresuje w nim- oczy, dlonie,...cokolwiek, tyle ze byłoby OK gdyby byl wyzszy ode mnie czyli powyzej 166 ;) i był zadbany tzn gdyby wazyl ze 120 kg- to jest cos nie tak. Nie jest dla mnie wazny kolor wlosow czy oczu szczerze mowiac bo potrafie dojrzec w kazdym z nich jakies zalety ;) no, ale jesli chodzi o charakter- z tym moze byc gorzej znalezc kogos z: (wymienie najwazniejsze) - poczuciem humoru - inteligencja - zaradnoscia - pasja - opiekunczoscia - wyobraznia tyle.

Gość wiewiórcze oczka
od 20 do 29.

Gość wiewiórcze oczka
123 bez tej jedynki z przodu.

mając 23 lata to już ciężko kogoś poznać znaczna część już jest zajęta mówię o tych najlepszych facetach. Na wsi nie ma jakiś interesujących kawalerów? czy musi być to facet z miasta?

Gość wiewiórcze oczka
no tak właśnie myslalam- w sumie od poczatku myslalam, ze czeka mnie los starej wiewióry w dziupli ;) nie, otóż na wsi nie ma interesujących kawalerów i nie mam żadnych wymagan moze być z miasta, ze wsi, z Afryki, z Włoszczowej, z Bieguna Północnego- dla mnie to nie jest najwazniejsze. tylko sek w tym ze im jestem starsza to chyba, niestety, ale szanse maleją.

są fajni faceci w każdym wieku autorko, po prostu jeszcze na takiego nie trafiłaś:)

trzeba poczekać mając około 30 wymagania zmaleją wtedy znajdziesz faceta bez problemu;)