Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiewiórcze oczka

Jestem chora i brakuje mi faceta, kto ze mną pogada?

Polecane posty

Gość wiewiórcze oczka
dzieki za pocieszenie ;) kilka miesiecy temu poznalam goscia i na poczatku w ogole mi nie przypadl do gustu, potem miałam nadzieje ze cos z tego wyjdzie a teraz...nie ma szans na to. Ale kurde, brakuje faceta zeby pogadac i spedzic z nim czas.

Gość wiewiórcze oczka
nie wiem w sumie co miało by wyjść, bo z czego. z jednej strony myslalam ze mu sie nie podobam ale z drugiej czasem zachowuje sie jak krolowa sniegu. ale teraz nie ma szans ze sie spotkamy bo on jest zagranicą.

Gość bzduura
Aggie85-pamietam ze juz rok temu tu pisalas, mialas nick-calkiem normalna dziewczyna. i wiem ze mialas ten sam problem-brak faceta. i jak jest teraz? udalo sie kogos znalezc?

ooo to pewnie się znamy z jakiegoś topiku bo tego nicka nie mam już od dawna:) Tak, mam wspaniałego chłopaka, nie jest kimś idealnym (żeby nie było) ale ma bardzo dobry charakter i mam nadzieję ze zostaniemy już razem

Gość wiewiórcze oczka
i jak g o poznałaś?

Gość bzduura
wow, zazdroszcze, ja nadal nikogo nie mam:(

poznaliśmy się przypadkiem za granicą i okazało się że mieszkamy niedaleko siebie w pl

Gość wiewiórcze oczka
ja do takiego wniosku nie doszlam jeszcze, jak moze byc lepiej skoro mi go brakuje i skoro za nim tesknie .

Gość jankiel
A rozmiar w spodniach się liczy, czy Ci wszystko jedno, jeżeli bierzesz pod uwagą to podaj swoje wymagania odnośnie seksu. U kobiet to się liczy lub kasa.

Gość wiewiórcze oczka
? chyba zartujesz.

czasem tez tesknie za kims do kogo mozna sie przytulic, ale nie moge kochac bo slaba jestem wtedy poza tym juz nie mam nadzieji na spotkanie jakiegos normalnego, troskliwego faceta, "wypadlam" juz z okesu randkowania, flirtowania itp...

Gość wiewiórcze oczka
ty juz wypadlas mowisz a ja jeszcze nie wpadlam w to ani w randki ani we flirt. porazka na calej linii.

dlaczego jesteś słaba jak kochasz? nie rozumiem:) oj nie przejmujcie się, będzie dobrze

Gość wiewiórcze oczka
aggie powtarzasz to co sie zazwyczaj mowi tym ktorzy sa sami i sami moga zostac do konca zycia. "co bedzie dobrze"?

Nie mogę kochać bo słaba jestem wtedy. Nie myślę o sobie i zatracam się.. Oddaje wszystko a nie mam nic... Znowu nie kochał mnie ten obcy ktoś... ja sie nie przejmuje, wcale nie czekam z utesknieniem na kolejnego dupka, ktory sie mna zabawil i zostawi

wiewiórcze oczka....ja nigdy nie wierzyłam w to że mogę zostać sama do końca życia, bo po prostu pewne rzeczy mi się nie mieszczą w głowie i już. Jak jesteś miłą dziewczyną to nie ma siły żeby ktoś na ciebie nie zwrócił uwagi. Pytanie tylko, czy on będzie odpowiadał Tobie. No i jest tak że jednak swój na swego trafia

Gość wiewiórcze oczka
bycie milym-pojecie wzgledne.

Gość wiewiórcze oczka
to nie jest tak ze jakos panicznie boje sie ze nie spotkam nikogo, ja [poporstu mam marzenia. rodzine dzieci pies.

Gość wiewiórcze oczka
pani bum bum ile masz lat? ja w sumie chce zaczac wszystko od nowa. wyjechac stad i moze sie jakos ulozy/

każdy ma marzenia, a przynajmniej większość. Nawet ja. Mam faceta, ale myślisz że to oznacza moje 'i żyli długo i szczęśliwie'? Dzieci mogę nigdy nie mieć, bo mam jakieś zaburzenia hormonalne i niewiadomo jak to w ogóle będzie. Nie czuję na razie więlkiej chęci to fakt, ale tez martwię sie że to nie do końca normalne:O Psa chociaz mam, to fakt:p

Gość wiewiórcze oczka
aggie a myslisz ze dla mnie jak ktos ma faceta to znaczy ze zyli dlugo i szczesliwie. ja nie wierze w "księciów i księżniczek" ;)

ile mam to jedno, a na ile sie czuje to drugie taki mi sie skomplikowalo zycie w ciagu pol roku, ze jak napisze ile mam lat to i tak nie uwierzycie...

no to dobrze ze tak nie myślisz:) bo widzisz, ze tyle moze być różnych problemów:O Ale naprawdę trzeba wierzyć że sie ułoży i prawda taka że przestać szukać, wtedy można najprędzej spotkać kogoś.

Dziewczyny, ktoś kiedyś zapodał ciekawą myśl, a mianowicie, krótka nota na koszulce : szukasz prawdziwego faceta z kompletnym uzębieniem, żeby nie nabawił się zapalenia gardła od częstych przeciągów w jamie ustnej, inteligentnego - wie, że trójkącik prowadzi do męskiej toalety ;-) , zaradnego - potrafi się utrzymać... po "kilku", na własnych nogach. itd. Lepiej bez wyobraźni :P Z tyłu możecie dać : "Liczyłam, że zagadasz" ;-) Pomysł szalony, ale efekt gwarantowany. Aż mam ochotę sprawdzić na sobie :D

Gość wiewiórcze oczka
;) no, coś w tym stylu.