Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bynajmniejnienowicjusz

moja subiektywna charakterystyka niektórych kafeterian

Polecane posty

na pierwszy ogien pojdzie Levviatan- niezbyt bysty, mowi duzo ale nie ma to zadnego merytorycznego znaczenia, aczkolwiek jest mily, na kazdym kroku podkresla ze lubi rude naturalne kobiety z cialkiem, jakby to kogos obchodzilo. Jego riposty oceniam na 1,5/10 Sossssss - troche sponiewierany, ostatnio ma zenujaca fote swych oczu w stopce, generalnie nawet smieszny i sympatyczny chlopiec, ale rownie fanatyczny co do jednego,wybranego typu kobiet,jak Levviatan. W przypadku Sosa sa to brunetki. Dlatego tez Sos kocha Sonie Neumann(notabene laska nijaka,tlyko facjata nadrabia) i podkresla to na kazdym kroku. Srednio bysty. Jego riposty oceniam na 2,5/10 CarrieBradshaw. - pyskata, wygadana, duzo przeklina, aczkolwiek pod tym kryje sie nieprzecietny intelekt i wrazliwosc. z poczatku lubiala sie podlizywac, ale juz sobie to podarowala. Dorobila sie wlasnego hejtera - powod - najprawdopodobniej przeklinanie i pyskowanie.jej riposty oceniam na 7,5/10 Husky - malo bystra, niedojrzala, klotliwa i zenujaca, a przy tym momentami zabawna, raczej mila. riposty oceniam na 4/10 Germanotta - inteligentna, wygadana, niezalezna, ale nieco zgorzkniala. jej riposty oceniam na 8/10 Szejku - szarmancki, bysty, do tego bardzo sympatyczny młodziak, szanuje wszystkie kobiety na forum ale podchodzi do nich z dystansem. jego riposty oceniam na 7/10 Muzeumianka - lubi sie powyglupiac na forum, niestety jej wyglupy tylko czasem bywaja smieszne. na kafeterii zachowuje sie jak stuknieta, ale zaloze sie ze w realu jest zwykla kobieta. generalnie nic specjalnego, riposty 2/10 ostrasiostra - pyskata, duzo przeklina, do tego srednio inteligentna ale nic wiecej nie mam jej do zarzucenia. rowniez dorobila sie hejtera - powod - pyskowanie, przeklinanie. Riposty oceniam na 6/10 męska rzecz - bysty, samotny, z inteligentnym zartem i oryginalnym podejsciem do kafeterianek. chyba chce kogos wyrwac ale nie chce sie przyznac. ogolnie bardzo intrygujaca postac, riposty oceniam na 8/10 warczypies - patrz meska rzecz ( zastanawiam sie czy to nie ta sama osoba) , romansuje z Germanottą pśp - mistrz nawijki, przy tym zabawna, inteligentna, z ponadprzecietnym humorem, riposty oceniam 9,5/10 mintaja - sympatyczne i mile gimgowno, dojrzale jak na swoj wiek, ale musi sie jeszcze wiele nauczyc, na razie malo wyrazista, ripost nie ocenie dobrze - sympatyczna, mila, wrazliwa, czesto smutna, ripost nie ocenie rzata małgo - troche sie wyrobila, lubi zakpic i pozartowac, zart nawet z polotem. ale wciaz nie umie sobie poradzic z najazdem na jej facjate. dorobila sie hejtera - powod - prawdopodobnie twarzowe, riposty 7,5/10 kamecha - cham, cham, cham, duzo przeklina i duzo mowi o seksie. aczkolwiek buźke ma sympatyczna. nie lubi kafeterianek i czesto je obraza, przy czym obrazy nie sa zbyt inteligentne. riposty - 4/10 dj pozdro - wciaz pisze o seksie i chce sie ruchac, jego najwiekszym osiagnieciem w tej dziedzinie jest cyberseks z carrie na jednym z topikow katharsis- mila,mila,mila a do tego nudna jak flaki z olejem tym razem to znowu ja/ - siedzi non stop i zaklada tematy, malo zabawne, generalnie nijaki typ. nawet nie ma co oceniac dziekuje za uwage 🖐️ ps prosze nie podwazac moich opinii 🖐️ to czysto subiektywne opisy 🖐️

Gość kwasna mandarnka
czy oni wszyscy ( w tym ty0 jestesci pozbawieni zycia towarzyskiego lub tez nie macie pracy?? po co tu przesiadujecie :)

Gość a ty po co tu siedzisz
?:O

Gość moment zaraz bedzie
:classic_cool:

Gość mi się zdawało że tu t
tak długo siedzę, ale jednak daleko mi do biegłości w sprawach kafe. Jednak nie jestem ostatnim życiowym przegrańcem :)

no dobra zartowalem. mozecie mowic z czym sie nie zgadzacie

Gość gggggggdf
dla mnie sossss - poczciwy, ale to że dał zdjęcie swoich oczu jest szalenie głupie i pedalskie. I tak wszyscy widzieli jego twarz, więc po co się chowa? Poza tym... facet dający zdjęcie oczu? :O Kamecha jest w sumie śmieszny chociaż mało inteligentny, kojarzy mi się z jednym moim znajomym - mały, taki skaczący, energiczny, żarty niewyszukane, śmieszny, niskie IQ

po pierwsze nie na każdym tylko jeśli jest temat o wyglądzie/figurze ;) po drugie przeczytałeś/łaś moje wszystkie riposty? ;p

Gość BARBARA ZIELIŃSKA być może i..
LEviatan i riposty :D:D hahaha

ps 2 nie dyskutuje o swojej opinii z zadnymi opisanymi wyzej 🖐️))))))

Gość knkhknkh
faktycznie :) mintaja juz w liceum :):P ja sie zgadzam z wiekszoscia opisow, ale moznaby dodac jeszcze pare ;P

Gość gggggggdf
zasznurowana, no nie dopominaj się aż tak bardzo o ocenę, jakoś widocznie niewielu Cię tu kojarzy

Gość zaqazaqaz
a piekny maryjan? taki pomaranczowy a jedzie po psach ostro!

Gość ja sie nie zgadzam z
opisem kamechy, jest chamski ale przy tym zabawny i nieglupi i dobrze ze dowala kafeteryjnym pasztetom :D:D

Gość kj mjm jkmn jnjn j
up

Gość a ja myślę, że....
ty chyba nic innego w życiu nie robisz tylko siedzisz na kafe całymi dniami albo jesteś bezrobotna albo powinnaś się leczyć z nałogu ja tak cię oceniam chuj mnie to obchodzi kto jest na kafe co pisze i jaki jest :d

Gość a ja mysle ze
nie trzeba wiele siedziec zeby wiedziec tyle co wie autor o tych osobach :) takze nie pocieszaj sie wmawianiem komus ze siedzi na kafe 24/h ;)

Gość OTULONA KSIĘŻYCEM
RADZĘ WZIĄĆ SIĘ DO PORZĄDNEJ PRACY A NIE SIEDZIEĆ I NIE PISAĆ GŁUPOT NA KAFE

Gość OTULONA KSIĘŻYCEM
szukam analnego partnera na teraz

Gość hehehehehehhehh
hehehe dobre, duzo prawdy, choc nie ze wszystkim sie zgadzam :))