Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Greace*

Nie warto wiązać się z tego typu facetem!

Polecane posty

facetem,który ma już jakieś życie za sobą i tzw."doświadczenia"z innymi kobietami.Przekonałam się na własnej skórze,że nie ma już takiego zaufania,już jakby "ostygł",nie chce się wiązać na stałe ot takie zycie luzne,to ok. Byłam z takim co nawet inwigilację:0 robił moich rozmów forumowych,poprzednio był z babami,ktore miały dzieciaki i one były z nim dla kasy,wakacji.Nie rozumiał,że nie każda na to poleci.Wiem,już nie warto z takim się zadawać.Jakie macie zdanie?

Gość zxcvbnmmnbvcxz
A ja byłam pierwsza kobieta w zyciu mojego eks i mnie zostawil po 5 latach wielkiej milosci po tym jak poznal inna. Nota bene z nia juz nawet nie rozmawia. Bo mu sie chyba zachcialo wolnosci i innych kobiet. Zobaczyc jak to jest. Wiec mi zaswiecila sie lampka ze facet bez przeszlosci w przyszlości i tak bedzie chcial nabrac doswiadczenia:(

wiesz malo onim napisalas wiec ciezko jest cokolwiek stwierdzic,pozatym kazdy facet jest inny maj inne podejscie do zycia inne charaktery i sa po zupelnie innych przejsciach pozatym kazda psychika inaczej oddzialowywuje na jakas sytuacje......ale to fakt ciezko jest dotrzec do takiego kolesia zazwyczaj a przynajmniej wiekszosc jest zamknieta w sobie...

Racja Monika,ciagle jakieś miał podejrzenia,sprawdzanie...jakby miał czego się czepiać.Myslę że z tamtymi miał roboty co niemiara.