Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martynaaa

chce zrobic prezent

Polecane posty

Gość martynaaa

facetowi na gwiazdke, ale on mowi ze bedzie mu glupio go przyjmowac bo on nic nie bedzie mogl mi dac, poniewaz nie ma kasy. ( nie pracuje) ja i tak chce mu cos podarowac. jest w bardzo trudnej sytuacji ma 29 lat i nie pracuje, bedac nastolatkiem zrobil pare glupich rzeczy, kradl i wsadzili go do wiezienia przez co teraz ma klopoty ze znalezieniem pracy. ojciec byl pijakiem, bil matke i jego rodzenstwo, w koncu odszedl. mama musiala ich sama wychowac, kupowac ubrania, jedzenie. on jako najstarszy z rodzenstwa chcial jej jakos pomoc i poszedl krasc :-O ona o niczym nie wiedziala. CHCIALAM ZROBIC NIE TYLKO JEMU PREZENT, ALE TEZ JEGO MAMIE I BRATU. myslicie ze to dobry pomysl? jestem z nim prawie rok i nie chce sie wkupic w ich laski po prostu jest mi ich strasznie zal, zyja bardzo skromnie.

Gość martynaaa
up

Gość martynaaa
to moze napiszesz co dac 22-latkowi? bo dla jego matki mam juz pare pomyslow, ale co dla niego? mam brata w tym samym wieku, ale on jak sobie cos kupi to troche to kosztuje. ja nie zarabiam kokosow, ale chce im cos dac tylko nie wiem co dla jego brata?

Gość odrzucony przez rodzine 4561
Witam ,mam taki problem, rodzice dzisiaj ograniczyli mi przychody z kieszonkowego. mojej siostrze dawali do 27 czyli do ślubu a ja mam teraz 24 i mi powiedzieli że w tym wjeku to bym mógł już do pracy iść?! ale ja studiuje .... czy to zgodne z prawem?

Gość martynaaa
kurcze, wlasnie pracuje w dobrym sklepie z francuska odzieza i myslalam ze zrobie jego matce prezent w postaci jakiegos ladnego sweterka lub bluzki, myslisz ze jak podaruje jakis ciuch tez jego bratu nie bedzie to glupie :-P? nie wykluczone ze kupie mu jakas bluzke, ale ewentualnie co jeszcze moge mu podarowac?

Gość martynaaa
jesli studiujesz zaocznie to powinienes isc do pracy. ja mam 23 lata nie studiuje i nie wyobrazam sobie brac kasy od rodzicow, zreszta oni nawet jesli chcialam pozyczyc to nie pozyczali, w koncu sie nauczylam ze jesli mam na kogos liczyc to tylko na siebie.

a czemu ma to być głupie? Napewno mu sie przyda. Możesz jeszcze mu podarować jakiś zestaw kosmetykow dla mezczyzn, elegancki pasek do spodni. A ma jakies zainteresowania, hobby ?

Gość martynaaa
lubi pilke nozna, plywa, kocha samochody. ale nie kupie mu nic zwiazanego z jego zainteresowaniami. chyba jednak kupie mu jakas fajna bluzke