Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyczerpananamaxa

Fatalne samopoczucie, juz prawie 3 miesiace po porodzie...

Polecane posty

Gość wyczerpananamaxa

Cześć ! Chcialabym sie dowiedziec czy ktoras z Was tez to przechodzila....Prawie 3 miesiace temu urodzilam synka. Poród naturalny. Do tej pory mam złe samopoczucie. Czuje sie jak bym była mocno pijana, "dziwne oczy" - takie ciezkie, tępe...niewiem nawet tak to wytłumaczyc, czesto mi sie robi słabo, szybko sie męcze, ..+ biały nalot na gardle tez od czasu porodu i kołotanie serca Bylam z tym u lekarza, zrobili mi morfologie, wyszla anemia z powodu niedoboru zaleza, czy to przez to tak paskudnie sie czuje ? Jestem mega wyczerpana :( Biore zelazo ale poprawy nie widac :(

Gość kjkjhj
bardzo mozliwe, i najbardziej prawdopodobne, zbadaj sobie hormony terczycy, moga to byc tez objawy nerwicy ( nie musisz sie denerwowac aby miec nerwice, to tak dla scislosci;) )

Gość iugiugigimó
hormony tarczycy ? to cos groznego? :( strasznie sie martwie... ile dalabym zeby wrocic znowu do formy

Gość kjkjhj
nie to nic goroznego, na wszystko jest lekarstwo

Gość to jest meczace
typowe objamy nerwicy tez tak mam

Gość kjkjlh
no wlasnie ja mialam takie objawy przy nerwicy i tez mi sie to od razu z tym skojarzylo, ale to moze byc tarczyca, i zycze Tobie zeby to byla tarczyca, bo z nerwicy jest baaaardzo ciezko wyjsc..

Gość iugiugigimó
dziekuje wszystkim ;*