Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karianaabc

Sytuacja bez wyjścia

Polecane posty

Gość karianaabc

Jesteśmy małżeńtwem od 2 lat, mamy półroczną córeczkę, ja nie pracuję, mąż tak i zarabia ok. 3 tysięcy, ale to chyba nie ma znaczenia. Chodzi o stosunek męża do mnie. Po porodzie zapuściłam się, zaniedbałam i nie mam za bardzo ochoty na seks. Moj wrecz przeciwnie, codziennie ma ochote i zmusza mnie do zbliżeń na które nie mam ochoty. Ostatnio powiedział nawet że skoro mnie utrzymuje i jestem na jego łasce to nie mam prawa mu odmawiac, bo np.może nie dac mi jeśc. Co ja mam zrobic? Jestem sama i nie mam dokąd pójsc ani prosic kogos o pomoc. A może mam dalej sie zmuszac i poświecac dla córeczki? pomóżcie

Gość aledupa777
A bierzesz pod uwage rozwód?

Gość karianaabc
Tak,ale tak jak pisałam nie mam dokąd pójsc. Beznadziejne to wszystko :(

Gość karianaabc
jest taki uparty, ze nie przeszkadza mu nawet to, że myję się raz na tydzień., bo nie mam pieniędzy na mydło

o nie! idź do roboty(masz prace mozesz cos wynajac), łaski Ci nie robi, zmuszanie do sexu to gwałt! A Ty mu dzieciaka wychowujesz! łaski nie robi. a tak poza tym to głupia jesteś ze sobie pozwalasz na takie traktowanie!

Pierdol Kutasa idź do roboty na chuj ci taki padalec w chacie? Nie masz komu żarcia robić i prać skarpetek? Niech się jebie na ryj :P a ty leć po rozów bo tak się będziesz męczyć do 40stki i tak się rozwiedziecie i tak. A życie sobie zmarnujesz... WIEM COŚ O TYM!

Gość idz do lekaza
cierpisz na depresje