Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thyhtr

manko w kasie w banku!!ja sie zabije!!!!

Polecane posty

Gość thyhtr

nie moge w to uwierzyc ze ja za to odpowiadam..PRacuje dopiero 2 tydzien..pierwszy raz w zyciu z pieniedzmi.Myslalam ze po 2 tygodniowym szkoleniu ktos bedzie mi pomagal...bo przeciez czlowiek uczy sie na bledach a tu nie wolno o bledy!! Ale zostawili mnie zupelnie i kazdy zajmowal sie czyms innym.Mam nanko 10tys musialam sie pomylic nie wiem:(ale przeciez ja dopero zaczynalam prace mam 2 lata powinnien ktos nademna czuwac na poczatku i to on odpowiadac...a oni mnie olalali zupelnie.Chce umrzec:(

Gość life is brutal and full
of zasadzkas jak zwykło się drzewiej mówić. Zapłać, a potem bardziej skupiaj się na pracy 🖐️

Gość koncza mi sie lzy
18:10 [zgłoś do usunięcia] life is brutal and full of zasadzkas jak zwykło się drzewiej mówić. Zapłać, a potem bardziej skupiaj się na pracy zajebista rada zapłac tak kurwa wyciagnij z kieszeni i zaplac 10 tys potem przejdz do porzadku dziennegog z tym

Szkolenie i do roboty. Tam powinni Cię wszystkiego nauczyć, żeby potem nie musieć pilnować. Odpowiadasz sama za swoje błędy. A ten tekst, że masz dwa lata to odnośnie czego był?

Gość thyhtr
ale ja naprawde musze zaplacic..ja nie mam takich pieniedzy zarabiam 1000zł!!!:O

sprawdz w raportach czy to rzeczywscie twoje manko, to raz dwa, pewnie jest monitoring, więc sprawdzcie kto grzebał i czy jest dowod na to, ze ty to zabrałas. Cięzko pomylić się o 10tysi, to za gruba kasa.

Gość thyhtr
mam 24 lata nie wybila sie 4..Ale ja 2 tygodnie szkolenia mialam do pracy na telefonie w plusie!!!!!A ty 2 tygodnie...posadzili mnie przed komem i kazaliogladac slajdy!!:O

Gość life is brutal and full
No sorry, do kogo masz pretensje? Jak się pracuje z pieniędzmi to niestety, ale trzeba sobie zdawać sprawę z odpowiedzialności, a nie teraz płakać. jak nie czułaś się pewnie, to trzeba było poprosić o pomoc. Teraz jedyne co ci pozostaje, to oddać te pieniądze i nie przechodzić nad tym do porządku dziennego, ale wyciągnąć wnioski i pracować uważniej i sumienniej.

Gość thyhtr
moglam sie pomylic bo zakladalam w ciagu pierwszuch dni juz lokaty na 100 i 200tysiecy!!!

Za kasę może odpowiadać tylko jedna osoba.Ta,która liczy pieniądze-rzeczywiste lub wirtualne.Ciężko Ci coś radzić...

Gość thyhtr
ale ja tak naprawde nie mialam szkolenia..uwazam ze oni mnie olali....nikt sie mna nie zajal pierwsze operacje powinnam wykonywac aktos powinien patrzec ja nie mialam praktyki tylko teoorie ze slajdow!!:O

A co, mieli Cię za rączkę prowadzić? Trzeba było zapytać kogoś jak miałaś wątpliwości podczas przyjmowania pieniędzy.

Gość przeciez mozecie sprawdzac
no ladnie Cie zrobili. Nie wiem, co Ci radzic. Sprobuj jakos dojsc co i jak moze....

Gość wypowiem sie//..,,
zglos sie do sadu pracy jesli nie mialas szkolenia to moze faktycznie nie ponosisz odpowiedzialnosci a masz certyfikat z tych slajdow ? co na nich uczyli ?

Gość przeciez mozecie sprawdzac
ona pewnie podpisala odpowiedzialnosc materialna. Tak bylo autorko? A protokol zdawczo-odbiorczy podpisywalas?

Gość ///kkkkkkkkkkkkkkkkk
przeanalizuj historie operacji. Cos musi byc w systemie napieprzone

moze nie ma tam manka, tylko zle zrobilas raport i zle zaksiegowali. Moze system spieprzony.

albo walnelas sie przy operacji - wpisalas za duza wplate albo co gorsza za mala wyplate.

Gość ml.. ksiegowa..
jesli to jest niedobor niezawiniony to nie trzeba zwracac pieniedzy, ale tu to bym uwazala. Robilas inwentaryzacje kasy?

Gość xxxxx12
Obracasz taką kasą za tysiąc złotych wypłaty...? Jakoś wierzyć się nie chce...

Gość leone
moja analiza : pierwsze slownik ortograficzny dwa masz pojecie o bankowosci jak lysy o grzebieniu trzy PROWO

Gość tak to prawda
Tak jak pisza wyzej sprawdz czy wszytskie operacje wykonałas poprawnie, nie pracuje w banku, ale chyba jest cos takiego jak korekta błednie zaksiegowanej kwoty czy cos w tym stylu.

Gość magalaga
nie ekscytujcie sie tak bo to prowokacja. ten temat juz był, kojarze dokladnie te same wypowiedzi, motyw o szkoleniu ze slajdami itp

Gość hejknow1
sprawdź wszystko dokładnie, przeanalizuj. Mozę nie brakuje pieniędzy tylko np zaksięgowałaś coś podwójnie. Też pracuje z pieniędzmi i z doświadczenia wiem, ze to ciagły stres i wymaga nieustannej uwagi. Ale nie ma co wpadać w panikę jak czasem coś nie pasuje, tylko starac się spokojnie poszukać błędu. Sowja droga tez zarabiam niewiele wiecej od ciebie...

Gość jcvghbjn
kurwa podniosa stary topik i doradzaja dziewczynie pojebance :D