Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mr jekyll and mr hyde

pytanie do wszystkich kobiet ! zwoazane z owlosieniem u meszczyzn....

Polecane posty

wiec jak w temacie jakie owlosienie ? gdzie ? w jakich iloscial? co lub gdzie przeszkadza ? gdzie waszym zdaniem jest to moze jakis status meskosci czy nawet sexowne dla was? dziekuje za szczere odpowiedzi :) podzszywy , obelgi, wolgaryzmy i inne stwierdzenie by tylko cokolwiek napisac i popisac sie swoja inteligencja i byskotliwosca prosilbym zachowadz dla siebie :)

Gość owłosienie może być wszędzie
ewentualnie w okolicy pena przystrzyc (nie ogolić) bo w czasie orala miedz ząbki może się wczepiać;)

Gość Kamecha wylogowany
przez debilki z kafe zacząłem golić wacka :D

:) jestem bogato obdazony przez nature we wloski praktycznie wszedzie i usowam regularnie wszystko , wlasnie mysle nad laserowym zabiegiem troche kosztowny lecz czego sie nie robi by podobac sie kobieta ;)

Gość precz z kłakami
🖐️

Gość Świat schodzi na psy
:O to przez te depilacje faceci przestali mnie pociągać, podniecać, nie moge patrzec na taką golizne pedalską:O ffacet to samiec i ma być owłosiony na rękach, nogach klacie, brzuchu a jak ma za długie to przycinać a nie golić. gdzie są prawdziwi mężczyźni, gdzie?😭

Gość pachy ogolone musza byc
klata i jak kamecha pisal tez

Gość ogol.......
Świat schodzi na psy -----------musisz być straszną wsiurą :D:D:D:D

Gość Kamecha wylogowany
:classic_cool:

wsiurą to możesz być ty😠 faceci oglądają się za mną na ulicy a gdzie nie pójdę mam składane różne propozycje. Jestem zadbana i wygolona, lekko opalona, zgrabna i dobrze się ubieram. Facet też musi być zadbany, czysty , pachnący itd. co nie znaczy, że wygolony do zera jak mały chłopczyk. Czy to źle, że lubię facetów posiadających testosteron?

Świat schodzi na psy Prawda?:) Łysy to może być chłopczyk,nie prawdziwy mężczyzna :o

Gość hahahahahahahahahaha.
mr jekyll and mr hyde-------ty debilu jebany wyloz lepiej kase na swoja edukacje bachorze posrany ,a nie zajmujesz sie owlosieniem ps. a teraz napisz nam ,ze masz dysleksje i dysortografię :D

prawda :classic_cool: :) nie ma nic przyjemniejszego od głaskania faceta po jego owłosionym tosie ...mhmhmmm... ;)

A skoro wolą wydepilowanych pedziów lepiej dla nas:)

only.me.no.one.else ........ jestem autorem tego topiku i jestem facetem , tak mam mature ktora zrealizowalem jakies 15 lat temu , szkola to tylko co ktos potrafi ci przekazac i wpojic swoje poglady, zycie jest najlepszym przekazem wiedzy , zachowaj te uwagi dal siebie przyjacielu !!!!

dobrze, że jest część facetów świadoma tego, że to jest atut a nie mankament :)

autorze nie gol się :) włosy na klacie jeśli do tego nie jest wąska tylko z kawałem ciała to dla mnie afrodyzjak :classic_cool: nie jest w stanie podniecić mnie facet chudy, wąski w ramionach i do tego goły jak 2 letni chłopczyk :O

facet powinnien depilowac na 0 pachy i okolice penisa - reszta zostaje. tylko musi to byc golenie regualne aby nie drapac

hahahahahahahahahaha. ........... dziekuje za twoja opinie , czy to szczyt twoich mozliwosci???

Świat schodzi na psy.......... dziekuje , zostalo mi to po mojej partnerce nie lubila owosienie wiec robilem wszystko by sie go pozbyc i tak zostalo :)

Gość Kamecha wylogowany
Świat schodzi na psy stul ryj szmato. nie po to goliłem żeby jakiś kaszalot pieprzył od rzeczy :O

Gość lukresja podac
m a d z a jak ty wyobrazasz sobie faceta z owlosiona klata ,brzuchem ,nogami i z golym wackiem?:D przyznam ,ze ja probuje i mam przed oczami smieszny widok :D:D:D:D:D

Kamecha twoje wypociny na mnie nie działają. Jestes nudny i pozbawiony klasy, co też działa na mnie aseksualnie 🖐️

Gość DO mr jekyll and mr hyde
No...to masz już swoje lata, depiluj się i nie słuchaj tutejszych pasztetów z kafe. :P

Gość Kamecha wylogowany
świat schodzi milcz szmato

Gość nova brummka
klata na 0 , pachy przyciąć , jądra i penis na łyso albo króciutko lubie słabo owlosionych , ale golenie nóg i rąk - nie :) - juz mowie dlaczego : u faceta z natury slabo owlosionego te wloski sa delikatne na calym ciele , ledwo widoczne jesli masz mocny zarost i wydepilujesz sobie dupe , nogi ,uda - bedzie to obrzydliwe . Róznica miedzy wygoloną noga a baaardzo skąpo owlosiona jest widoczna :) to tyle, i ja nie widze nic pociagajacego w owlosionej klacie :O za to baardzo mnie podnieca delikatny paseczek kolo pepka :classic_cool:

nie rozumiem dlaczego tyle zlosci jest w niekturych uzytkownikach , to tylko prosty temat- debata a nie koniec swiata, moze Ci ktorzy maja "anger managemtnt " problem mogli by napisac cos o sobie wtedy moglibysmi im pomoc

jak widać rzecz gustu:) jeśli poznasz dziewczynę, która woli gładkich to się dla niej ogol. Jednak nie rób depilacji laserem, bo co zrobisz jak poznasz taką jak ja a włosy nie będą chciały po laserze odrosnąć? Chyba chciałbyś podniecać swoją dziewczynę?:)

chamstwo w wypowiedziach to brak dobrego wychowania i klasy. nie ma co sie pryejmowac nizinami społecznymi - ja jestem ponad tym plebsem :classic_cool:

Gość Świat schodz na psy wypierdala
j już zjebie