Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxxxklaudia

Ból w klatce piersiowej.

Polecane posty

Cześć, mam pytanie, może ktoś miał z Was takie objawy i wie co to może być. Mam 15 lat jestem dziewczyną. Od jakiegoś msc/dwóch zaczęłam mieć 'napady' bólu/ucisku w klatce piersiowej. Nie jest to aż tak silne, ale każdy wdech/wydech sprawia mi ból. Gdy próbuję oddychać spokojnie i głęboko to robi mi się w momencie słabo i kręci mi się w głowie. Czasami mam też napady lęku. Mam kaszel, duszący. Nie jest mokry, tylko suchy, ale nie taki jak przy typowej chorobie. Byłam na badaniu EKG i wyszło że mam tylko przyśpieszoną akcję serca, ale minimalnie. Więc to nie jest nic z sercem. Tętno dzisiaj 82 na minutę. Moja mama podejrzewa, że to może być astma. Mam 2 chomiki (syryjski dlugowłosy i roborowski) duużo miśków jeszcze za czasów dzieciństwa :) fakt, są rzadko prane..w domu wilgoć i ciepło, był kiedyś grzyb. Także podczas wysiłku serce mnie boli. Ale dzieje się to z nienacka. Nawet jak się denerwuję, albo przeciwnie - jestem spokojna. W ferie idę na badania - testy alergiczne i spirometria. To ponad miesiąc czasu, może ktos z was miał/ma takie objawy i wie co to może być? Proszę o normalne odpowiedzi. ps. ten 'atak' trwa czasami 2 minuty, a czasami nawet cały dzień. (z przerwami)

Gość mmcmcnsmwn
może to nerwica