Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zły dzial zły temat

Powody dla których nie chce kobiety : umrę jako prawiczek

Polecane posty

Gość zły dzial zły temat

- kobieta kosztuję , kwiatki czy jakies pierdoly można dać dziewczynce w podstawówce albo emerytce , od gimnazjum zaczyna się lans , restauracja , prezenty na swieta ,imieniny ,walentynki , urodziny , wypady do kina, klubu + jakies rozrywki - kobiety chcą a) przystojniaka , moze byc debil i tak sie z nim przespia a on je zostawi b) inteligentnego bla bla ,ale nie brzydala , musi byc chociaz przecietny c) takiego z charakterem i osobowoscia - to samo co wyzej, brzydale? Out d) ideału , ktorego nie ma najprawdopodbniej do tego musze sie martwic czy mnie nie zdradza , albo plnauje zdrade, musze czytac jej w myslach , bo są tak glupie ze nie potrafia powiedziec wprost, starać się o nią , robic z siebie błazna , troszczyc martwic opiekowac sratata :O do tego wg nowych standardow kobiecych facet ma zapewnic bezpieczenstwo tj : placic za wszystko i miec kase ,samochod ... wybieram samotnosc, trudno sie mowi

Gość zły dzial zły temat
wiem :D

Gość uffffffffffffff...............
jednego mniej..............

Gość prawiczek 26 lat i 124 dni
bo kobiety to idiotki.

Gość zły dzial zły temat
a ja nie chcialbym miec malego zasrańca ktory najpierw sra potem ciągnie kase a potem chla na studiach a ja choruje na nadcisnienie :O wyjezdzam do hiszpanii , bede masturbowal sie przy plazy patrzac na zgrabne ciałka :)

Gość i dobrze robiszz
nie ma co sie zadawac z babami , nadaja sie tylko do seksu 🖐️

Gość nowy w miescie wiesz co
a co ty kurW aa myslałes, ze jak bedziesz beznadziejny, skryty, wiecznie niezadowolony i zamkniety w sobie to cie ktoras zechce, a my co? karitas polska? wez sobie rownie beznadziejne i zdesperowane jak ty a kase masz zarabiac dobra, bo kobieta wszystkiego nie wezmie na swoje barki. Jak jestes skompiec to na dom i dzieci tez bedziesz skompił/. Wiec po chuja z takim neudacznikiem zakładac rodzine, skoro jestes dodatkowym problemem. Jeszcze takiego padalca o bezinteresownej milosci trzeba przekonywac. Jestes totalnym leszczem, pociesz sie tym, ze troche mi cie zal

Gość kazda normalna dziewczyna
chce miec normalny, bezpieczny dom, a nie wiązac ledwo koniec z koncem i uzerac sie z wiecznie niezadowolonym męzem i dziecmi ktore płaczą, bo tata nieudacznik.

tak jak w afryce , liczy sie gosc ktory ma więcej bydła u nas kasa albo won 🖐️

mam nadzieje ze zadna was nie zechce, bo potem całe zycie zniszczone :O mam kilka takich znajomych, ich mezowie wychodza sobie na piwko, a opłaty za dom same pokrywaja,a zeby dzieci miały lepiej, to biegaja do prac dorywczych. Oczywiscie ze pieniądze i zaradnosc są wazne. Dlaczego mam sobie niszczyc zycie z facetem, bo mu sie uczyc nie chciało i nie ma głowy na karku. Szkoda mi kobiet, ktore sie wiązą z takimi tępakami:O

a mi szkoda lasek ,ktore widza w facecie tylko kase i tzw ''bezpieczenstwo'' pozatym i tak wiekszosc malzenstw predzej czy pozniej konczy sie rozwodem i/lub zdradą

a ja mam twoje zdanie w dupie, a takich nieudacznikow biorą sobie kretynki, potem beda płakac. Bieda to cierpienie. Zadna kobieta na dluzsza mete nie bedzie szczesliwa w domu, gdzie nie ma na podstawowe rzeczy i w dupie mam kwiatki i misie na rocznice i walentynki, ale facet ma dbac o rodzine i zapewnic jej dobry byt. Idiota niech zostanie pod sklepem, predzej czy pozniej tam trafi, z obrączką, czy bez...

kazdy chce zyc jak człowiek. W zyciu bym nie spojrzała na nieudacznika zyciowego. Sama jestem zaradna, wiec po co mi ofiara losu u boku:O

Gość gość
jak tam twoje życie?

Gość gość
partner znaczy razem, wspólnie a dziś kobiety szukają sponsora nie partnera

Gość gość
Czy ktoś ma ochotę na telefoniczny seksikik? Jestem młodą fajną laseczką, która często sama zostaje w domu - mam na imię Maja tu znajdziesz moje zdjęcia i kontakt:http://www.seksik-telefon.eu/ jestem na samej górze:) Poznajmy się. Chciałabym posłuchać jak osiągasz orgazm a ja również będę się przy Tobie masturbować przez telefon.

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Jestem Wiola, moją fotkę znajdziesz na http://sexphone.pl/5.html uwielbiam uprawiać gorące igraszki przez telefon, jeżeli jesteś zainteresowany rozmową ze mną to zadzwoń, obiecuję, że Cię nie zawiodę, będę dla Ciebie ile tylko zechcesz kochanie