Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrobcie cos ze soba!!

Prawiczki wyjdzice z domu ! Przestancie byc pesymistami !

Polecane posty

Gość zrobcie cos ze soba!!

bo ciagle jeczycie , ze to i tamto , wyglad wcale wazny nie jest ,ile jest par - chorzy na ciezkie choroby a jednak sa razem ? Tak samo brzydka i ladna idzie?

jak to nie jest wazny? nie pomyslalas dlaczego sa razem ? Bo ich polaczyla choroba a reszta ? ma zajebista gadke , gdybym ja to potrafil mialbym kogos

ile jest par - chorzy na ciezkie choroby a jednak sa razem Statystyk nie prowadzę, ale pewnie niezbyt wiele. Tych zdrowych jest wiecej, tak myślę. A już najwiecej par pięknych i bogatych.

Gość prawiczy prawiczek 28
Bo nie umiejętność poznawania uczuciowego dziewczyn to to samo co cięzka nieelczalna choroby tylko, że na to nie dają refundacji z ZUSu :(

ja jestem optymista :) nawet nie wiesz jak bardzo , usmiecham sie non stop, na ulicy jestem dla obcych mily i co ? gowno kazdy wykorzystuje moja dobroc :O

Może założymy stronę www, profil na facebooku i zaczniemy walczyć o uznanie "nie umiejęcych nawiązywać relacji uczuciowych/towayrzyskich" na równi z kalekami? Zawwsze będziue zniżka na pkp :P

"ale na dworze zimno i pada śnieg. a poza tym wychodzenie z domu tylko mnie dołuje bo spotykam masę fajnych lasek które mają mnie w dupie." Story of my life :D

ja jestem nienormalny ... ps : chciałbym sie przywitac , kolejny prawik na pokładzie

Załóżcie jeszcze profil na nk i przeprowadźcie akcję promującą, niech cała Polska się dowie. Marudzicie ludzie, oj marudzicie... Ja osobiście nie miałabym nic przeciwko chłopakowi prawiczkowi, pod warunkiem że nie byłby dresem, maniakiem techna ani fanatycznym katolikiem xD

lat 23 juz za kilka dni brzydki - rodzina mi wmawia ,ze fajny grzeczny chlopak :O niesmialy , nie mam znajomych , laski w szkole lecialy na kase moich starych, gdy przestalem fundowac prezenty -stracilem ''kolegow i kolezanki'' mieszkam sam i cale dnie spedzam przy telewizorze i kompie , starzy mysla ze studiuje :classic_cool: jestem przegrancem :D

Bo mam niezaspokojoną potrzebę pomagania ludziom i czynienia dobra.

wiem ,juz sie z tym pogodzilem :) dziwki miec nie chce , dlatego sie wyprowadzilem -praca -komputer- tv -moje zycie :)

Gość Macra
Zajebiste są te "złote rady", proszę o więcej :classic_cool:

bo fajnie wyglądaja , w liceum nic wiecej potrzebne nie jest

Gość TH is IT SQ
Ja w 2012 albo 2013 też będę los mnie doceni

ja gdybym mial kasę, to byc może bym z niej korzystał - oczywiście nie mam na msli wizyty w burdelu, ale podrywanie materialistek i kopanie i ch w tyłek niestety nie mam kasy, nie mam wyglądu, charakteru, niczego, jedynie tytuł naukowy, ale to mała podnieta dla kobiet

Gość Macra
dlaczego tak trudno to zrozumieć? samo bycie prawiczkiem to nie zbrodnia, nawet w moim przypadku - 35 letniego. zbrodnią są natomiast cechy które do tego prowadzą i które powodują że jestem zupełnie nieatrakcyjny dla kobiet.bo gdybym nawet z 10 lat temu poszedł na dzi**i i przestał być prawiczkiem to by to niczego nie zmieniło Wiesz offerma, niektórzy myślą że dziwka = terapeutka :D

a po co wychodzic ? śnieg jest , błota pelno , nikogo na ulicy nie poderwe;)

ja sie spotkalem z trzema z neta i mnie olaly ... wiecej nie probuje...

Gość Chłopak z Wawa_
Dixon - a w którym momencie czułeś, że będziesz olany? to znaczy czy już w momencie kiedy się spotkaliście miałeć takie wrażenie?