Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrobcie cos ze soba!!

Prawiczki wyjdzice z domu ! Przestancie byc pesymistami !

Polecane posty

Gość Marco Polo.
chocby z kafeterii

Z ta poligamia to nie jest taki głupi pomysł i ja bym nawet była za, ale... Pamiętajcie, że seks to taka sfera, która mimo wszystko wiaże sie z uczuciami (mniej lub bardziej) i tu należy byc ostroznym... Nie chciałabym, żeby mnie facet zostawił dla innej, z która miał byc tylko seks bo sie zakochał nagle. Z reszta w druga stronę to tez mogłoby zadziałać, a nawet jest to bardziej prawdopodobne, bo kobiety bardziej przywiązuja sie do partnerów seksualnych, taka nasza biologia :)

Gość Marco Polo.
nawet najbardziej atrakcyjna osoba z czasem sie znudzi, ta sama geografia, ta sama topografia

Gość Marco Polo.
maria izabela - o facetów to bym sie nie martwił tylko wlasnie o kobiety :o byscie mogły sie zakochac i chuj by bombki strzelił

No i właśnie byśmy się zakochiwały i zostawiały was dla innych. Wiem o tym. Więc wbrew pozorom monogamia służy tez wam :) Marco byłes w jakims dłuzszym zwiazkuu, ze wiesz, że topografia sie nudzi?

Gość Marco Polo.
podobno facet u arabów moze miec 78 kobiet - zon i tyle zon mu powinno starczyc, bo tyle samic ma maksymalnie wielbład i jemu starcza

Gość Marco Polo.
maria izabela - czyli zawsze sie zakochujecie jak sie wam wsadzi? nie bylem za dlugo, chociaz jakis tam pseudo zwazek był

Marco jesteś wulgarny, ale w gruncie rzeczy to tak wyglada. Moze nie zawsze, ale jest taka mozliwość. to kwestia biologii-kobietom w lozku wydziela sie oksytocyna zwana hormonem miłości i przywiązania (ten sam hormon uwalania sie podczas porodu i odpowiada za ksztaltowanie sie silnej wiezi matki z dzieckiem) Wam tez sie wydziela, ale w mniejszych ilosciach. Dodatkowo testosteron szybko ja rozklada. Wniosek? My sie w was zakochujemy a wy macie nas gdzies :(

U ludzi seks nie wiąże się z uczuciami. Wynika to z "biologii". Można powiedzieć, że u naszych braci, goryli - jak najbardziej. Podobnie jest z wilkami. Słyszałem, że wilk odgryzł głowę zmarłej partnerki i sobie z nią chodził (nie mógł zrobić zdjęcia)

Gość Marco Polo.
maria izabela - ale zeby doszło do seksu to juz wczesniej chyba cos czujecie? czy dopiero po?

Gość Marco Polo.
Stalingrad - ale zabawne, a moze ten wilk po prostu był głodny :)

Kiedyś lepszy samiec był to ktoś, kto potrafił mocno dogodzić, był wysoki i silny. Obecnie lepszy samiec to ten, który ma więcej kasy.

Nie był głodny. Była wprawdzie zima, ale wilk sobie chodził z tą głową. Nie wziął ani kawałka. Gdyby był głodny, raczej nie chodziłby sobie z głową.

Offerma- ale czy ten facet z kilkoma partnerkami bedzie w stanie utrzymac je wszytskie i ich potomstwo? ha! To moze juz lepiej niech zostanie tak jak jest. Zwsze jakas romantyczna idealistka skusi sie na tego niezbyt bogatego ale uroczego i kochanego :) Stalingrad uwielbuam Cię! ten tekst z wilkiem mnie rozpierdolił :) Marco- hmmmm no przed jest chemia, może byc uczucie, ale nie musi (dla niektorych jednak musi), a potem to juz zazwyczaj jest uczucie (bo hormony) (no chyba ze nie jest, ale malo takich lasek jest, ktore potrafia regularnie sypiac z facetem i sie do niego nie przywiazac)

Gość Marco Polo.
Stalingrad - była zima a więc trzeba mieć zapasy na potem :)

Gość Marco Polo.
maria izabela - a jak odbić facetowi laske z ktorą on sie seksi od dłuższego czasu?

Czytałałem kiedyś artykuł o tym, bodajże była to Angora, ale X lat temu. Mnie wcale to nie śmieszy. Dla zwierzaka musiała być to tragedia.

Gość Marco Polo.
Stalingrad - na pewno delfiny mają coś na kształt świadomości i tak odczuwaja, a czy wilki to nie wiem

Stalingrad ja wiem, ze dla wilka tragedia, ale napisales to w taki sposob a juz ze nie mial aparatu to w ogole... Marco- no co musi zrobic? sprawic żeby jego pokochała bardziej- niby proste a jakie trudne :)

Gość Marco Polo.
Stalingrad - nieprawda, bo nastolatki nie maja kasy a ruchają

Gość Marco Polo.
maria izabela - czyli nieco upraszczając musi wsadzić i to tak, zeby ona zapamietala?

Gość Marco Polo.
maria izabela - jeszcze mnie nurtuje jedno, czy wy kobiety zawsze najbardziej pamiętacie tego faceta z którym straciłyście dziewictwo?

Niby tak, taki facet będzie zdradzany. Ale obstawiam, że kobieta będzie się go trzymać jak PRL granicy na Odrze i Nysie Łuzyckiej.

Prawiczek- dla mnie fajny facet to niekoniecznie ten bogaty :) no ale ok. Offerma- jasne kobiety pracuja, ale nawet jesli taki facet mialby dac polowe na dom to powiedzmy przy 3 zonach i 6 dzieci... No niezla sumka jednak! Marco Ty to jednak nic nie rozumiesz. Nie chodzi o to, ze ma jej byc zajebiscie w lozku (choc to wskazane) pokochac nie wsadzic zeby zapamietala, rozumiesz roznice? Ok prosciej-powinien jej dac to czego tamten nie daje, wiec np. rozmowę, ciepło, poczucie bezpieczeństwa, poczucie bycia jedyna i najwazniejsza...

Gość Marco Polo.
ale jezeli da jej rozmowe i ciepło ale nie wsadzi to i tak nici z tego bo oksytocyna sie nie wydzieli

Bzdura! Podobno małżeństwo z kiepskim pożyciem, chociaż w innych rzeczach wyśmienicie się spełniające, posypie się szybciej niż małżeństwo z wyśmienitym pożyciem, ale kompletnie do dupy w innych kwestiach.