Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrobcie cos ze soba!!

Prawiczki wyjdzice z domu ! Przestancie byc pesymistami !

Polecane posty

Nie wiem jak inne- ja go pamietam slabo i raczej niezbyt milo wspominam, (bo to psychol byl a nie dlatego ze taka stara jestem) :) Ty sie Stalin ciesz z tych granic co je mamy, bo bysmy tu mieli niezly burdel. :) Z murzynem nie bylam, nie wypowiem się :)

Gość Marco Polo.
ciekawe ze na pierwszego faceta wybralas psychola? co cie tak zauroczyło?

''Kiedyś lepszy samiec był to ktoś, kto potrafił mocno dogodzić, był wysoki i silny. Obecnie lepszy samiec to ten, który ma więcej kasy.'' Jeśli chodzi o aspekty biologiczne, to wiadomo że samica wybierała takiego samca by ich przyszłe potomstwo było silne, zdrwoe i miało większe szanse na przetrwanie. Czyli samce to byli ci silni, wyróżniający się, z dobrymi genami. Jeśli natomiast mówimy ludziach, którzy ponoć są istotami rozumnymi, sprawa doboru partnerów wygląda inaczej, tu siła i dobre geny nie wystarczą by dobrze wychować potomstwo. W przypadku ludzi bardziej niż jakość potomstwa, liczy się stabilność i bezpieczeństwo które temu potomstwu trzeba zapewnić. A wiec inne priorytety. A do zdrad dochodzi właśnie dlatego, że zwierzęce instynkty kolidują z człowiecza naturą - osoby myślącej. Dlatego często jest tak, że kobieta choć jest w świetnym z pozoru związku, z kochającym facetem, zdradzi go bo ta zwierzęca natura każe jej szukać samca alfa, a nei ciepłę kluchy, tak samo w odwrotną stronę.. Kobieta która ma samca alfa, może go zdradzić właśnie z ciepłymi kluchami, bo ''człowieczeństwo'' będzie domagało się od partnera czułości, stabiloności emocjonalnej, czy finansowej. Takie moje zdanie, może mylne może nie.

Katarzyna II miała swojego rodzaju poligamię. Nawet z koniami. Cieszę się, aczkolwiek szkoda Lwowa i Wilna, zostały dla szaulisów i banderowców.

Gość Marco Polo.
poznacie prawde a prawda was wyzwoli

Marco- nie tylko oksytocyna wplywa na zakochanie. Może zakocha sie w Tobie od samego ciepla. Ale tak najlepiej byloby- cieplo i wsadzanie jednoczesnie :) Stalingrad- racja dobry seks filarem zwiazku :) z tymi malzenstami to roznie bywa. powiem Ci tylko tyle, że jesli w zwiazku źle sie dzieje to kobieta przenosi żale na meza do łózka i nawet seks nie wychodzi :)

Gość Marco Polo.
"Stalingrad Niestety, ludzie do końca z drzew nie zeszli." jezeli chodzi o dobór płciowy to nadal sa w dzungli - liczy sie siła i agresja

Chodzi mi o to, że Katarzyna miała swój oficerski "harem". fakt że bez ślubu, ale był taki. A z końmi to podobno nie są legendy. Widzisz - dlatego prawiczkowie zamiast zdobywania doświadczenia siedzą teraz na kafeterii. Wyobraź sobie, że spotykam doświadczoną dziewczynę. Co mogę jej zaoferować w łóżku?

Gość Marco Polo.
mozesz jej zaoferowac kutasa a ona juz bedzie wiedziala co z tym zrobic

The Man- facet dobrze prawi :) Stalingrad- mamy śląsk. wierz mi nie chcialbys lwowa i banderowcow u nas po 45 :) Marco- na poczatku nie wydawal sie psycholem a ja bylam glupia i naiwna.

Gość Marco Polo.
był psycholem tylko ty nie chcialas tego widziec, bo byl seksowny, agresywny i cie pociagal fizycznie

Z banderowcami rozprawili się w piękny sposób - wysłali za Wisłę. A Lwów mógł być polski, to tylko 100 km od granicy.

Stalingrad- mozesz mi zaoferować ciekawa rozmowę o historii, ale bądź świadom, że polegniesz, ja mam tytuł :) Prawiczek- mój łysiejacy nie mógł do mnie przyjechac, bo go wzieli do kompanii honorowej :(

Gość Marco Polo.
The Man sie myli bo za dobór odpowiada wyłacznie czesc zwierzeca człowieka - układ limbiczny, tak samo jak u gadów, ta czesc mózgu jest identyczna jak u dinozaurów czy krokodyli a wiec liczy sie wylacznie fizycznosc

W dzisiejszych czasach możesz mieć sobie tytuł ... Sądzę, że nie jestem przegrany. Historia to jedyna nauka, którą lubiłem. A teraz marnuje się na elektronice.

Marco- seksowny był tak srednio, ale sprzet miał niezły. Zauroczył mnie tym, ze o muzyce wiedział wszystko, dosłownie wszystko, o każdej :) Stalingrad- docen zalety panstwa jednonarodowego. a lwowa by nam nie darowali :)

Gość Marco Polo.
nie musisz sie znac, to samo działa

Niby masz. Ale Lwów mógł być po polskiej stronie. Wszystko zależało od Stalina. Co najwyżej Ukraińcy płakaliby dzisiaj tak jak my.

Gość Marco Polo.
tak jak w komputerze jest windows a za biologie systemu odpowiada bios tak wazna sprawa jak dobór naturalny nie moze zalezec od swiadomego myslenia bo człowiek by duzo zepsuł

Gość Marco Polo.
wiadomo ze trzeba jakos sobie wytłumaczyc ta chwile słabosci - lepiej muzyka czy kwiatami niz zwierzecym pozadaniem

Prawiczek nie zapominaj, ze mowa tu o moim pierwszym, więc raczej wyrywanie na raz nie ma tu zastosowania. Tym gledzeniem o muzyce interesowal mnie przez 8 miesiecy, dopiero potem sprzetem. Z reszta jako dziewica sprzetu ocenic nalezycie nie bylam w stanie :) Marco- ok to jestes informatykiem, tak? ;) Może lepiej, że niektórymi sprawami kieruje u nas instynkt... ja czasem myslę, że nadmierne myslenie niezmiernie utrudnia zycie... Stalingrad- oni by nam nie płakali oni by nas napierdalali :)

Gość Marco Polo.
nie, nie jestem :) nie trzeba byc hydraulikiem zeby umiec przeczyscic zlew

Oj byłaby mała wojenka, ale zapewne Ukraińcy poszliby na Ziemie Odzyskane i ZSRR. Dzisiaj byłby spokój. Lwów byłby w 95% powiatach, a Ukraińców byłoby trochę w sąsiednich powiatach, ale zapewne mniej niż 50, może nawet 25%?

Dobrze offermo, niech Ci będzie. Jednak w kulturze europejskiej, opartej o wzorce chrześcijańskie, a wcześniej grecko-rzymskie, poligamia nie była w modzie.

Gość Marco Polo.
no nie wiem, bo przez instynkt mają szanse na rozmnażanie psychole a wartościowi faceci zostają prawiczkami bo za mało agresji i za mało mięśni

Marco- metafora z przeczyszczaniem zlewy jakże obrazowa w odniesieniu do tematu toczacej sie dyskusji :) Offerma- mysle, że taki model nie sprawdziłby sie w kulturze eropejskiej jednak. Gdyby wprowadzono go wczesniej... Ale nie taraz. Stalingrad- a ja mysle, że oslabieni po wojnie nie dalibysmy sobie rady z mniejszosciami narodowymi i naprawde mogloby byc nieciakawie. wilna, lwowa troche zal, ale cos za cos :)

Gość Marco Polo.
offerma - no dobra, ty jestes wyjątkiem, agresywny ale bez szans na rozmnażanie :) widać brak mięśni