Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marika aa

Czuje coś czy tylko się bawi *

Polecane posty

Gość marika aa

Witam Wszystkich.Zwracam się do Was z pewnym "problemem"-chyba charakterystycznym dla mojego wieku ;). Długo się zastanawiałam czy napisać i zdecydowałam się w koncu, bo wiem że w zyciu realnym nie mam takiego kontaktu z dorosłymi by mogli mi coś poradzić... Z góry zaznaczam że jesteśmy młodzi więc nie potępiajcie mnie(nas) z tego powodu.Proszę o obiektywne spojrzenie na sprawę i jakieś rady - za każdą będę dozgonnie wdzięczna:) . Otóż poznaliśmy się na początku roku szkolnego (chodzimy do jednej klasy) i już w pierwszym tygodniu zaczął mnie zaczepiać.Podszczypywał, przytulał sie,zagadywał ale nie sądziłam żeby to było na poważnie.Tyle że to trwało trochę dłużej niż myślałam i zaczęłam już coś podejrzewać... często patrzył się na mnie ,szukał kontaktu... Wtedy kręcił się koło mnie i nie widziałam żeby do innych tez tak robił.Jednak jestem bardzo nieśmiała i on na dodatek miał coś w sobie,że zaczęłam się go bać-że coś powiem źle, coś zrobię nie tak.Wcześniej miałam kilku chłopaków,ale z nikim takich ''problemów'' nie miałam.Unikałam go, bo po pierwsze myślałam( i nadal tak myślę niestety) że się jeszcze zakocham(wiadomo jak to jest) a napewno sie sparzę, że pewnie on to robi z nudów... Nie mielismy zadnego kontaktu poza szkołą. Założył konto na popularnej stronce i zobaczyłam że mnie zaprosił jako "2" do znajomych... a ma ich pełno - dla jasnosci - chyba musial mnie celowo a nie przypadkowo znalezc. Miałam podany kontakt w opisie,mogł go w sumie wziąć... No ale po pewnym czasie w szkole juz coraz mniej mnie zaczepiał,latał za innymi... Nie powiem,podobał mi się.Ale bałam sie i nic nie zrobiłam.Skoro on nawet na GG ani NK nie napisał...Pogodzilam sie z tym i od paru dni zaczęłam go olewać,nie wiem czy zauwazył-wcześniej też go olewałam tzn starałam się,nie wiem z jakim efektem bo w głowie go miałam nadal ;) . I dzisiaj była sytuacja że szłam po osiedlu(mieszkamy na tym samym) , przybiegł do mnie,spytał gdzie ide , on szedł akurat do osiedlowego sklepu a ja do koleżanki - w przeciwnym kierunku . Podał mi rękę i moją trzymał chyba około minuty;) w koncu puscilam go sama.. zdziwiło mnie to troche, ale wiem ze on tak ma,nie jest jakis niesmialy itd . I spytał nagle "a ty masz chlopaka?" ja troche zaskoczona ale mowie ze tak... tzn że krece z jakims . i miałam opisy na GG wiec mogl sie domyslilc( o ile je ma)a gdy spytałam"czemu pytasz'' odpowiedział że tak tylko,bo słyszał od mojej koleżanki( tzn trzymałam się z nią do niedawna,a ze to plotkara,olałam) i co gorsza nie spytałam go nawet czy ma kogoś!Zmienil temat, i zaraz sie rozeszlismy,odpowiedzial mi jak kumpel "narka" i sie zmył . Nie wiem czy to ciekawość, czy moze jednak cos do mnie czuje.. mam kompletny metlik w głowie:( Dobrze że było zimno,chociaz nie zauwazył moich rumienców;) Co o tym sadzicie?Przepraszam ze sie tak rozpisałam...

Gość marika aa
to jego zaczepianie trwało z 2 miesiące. chyba zapomniałam dopisać,że jeszcze gdy mnie olał to zaczął do pewnej dziewczyny z klasy "zarywać" . łaził za nią, ale nie pokazywałam ze jestem zła czy coś w tym stylu ... po paru dniach ją olał.Potem do innych dziewczyn z innych klas tak zaczął... bardzo bym chciała wiedzieć co mu siedzi w głowie:o czy cos czuje i chce zrobic na zlosc/ew. znudzilam sie czy po prostu gdy nie ma co robić to wtedy do mnie..

Gość marika aa
Wiem ze sie rozpisałam,ale staralam sie wszystko skrócić jak tylko mogłam... moze i nie zbyt dojrzale opisałam sytuacje(podajac szczegoly) ale chcialam jak najbardziej przyblizyc. Z reszta pewnie kobiety wiedza jak to jest ;) aha, i nie jestem z gim - zeby nie było:) pozory mylą;) proszę o pomoc

Gość marika aa
up

Gość marika aa
dzieki bardzo,wróżby tu nie pomogą;)

Gość marika aa
nikt nie odpowie ?:(