Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Petitkowa

Mój mały duży facet

Polecane posty

wiecie doszłam do wniosku że większość(nie wszyscy oczywiście) facetów to maminsynki i tyle :) No cóż zielonooka moja mama to też dobra materialistka jest ale ja tak jak wyżej napisałam po prostu to zlewam :) owszem wysłucham opinii ale to ja mam z tym kimś życie na dobre i na złe dlatego to ja kandydata wybieram :D a wiecie do czego kiedyś doszło?:) byliśmy na działce i jakiś koleś pomyślał że mój luby i "teściowa" to małżeństwo O.o bo wszędzie łażą razem, to się trójkąt robi :/. Ahh tak, na piwie to każdy facet to bohater :D

Gość studentka politechniki :)))
dajcie spokój dziewczyny :D jakbyście posłuchały tych których ja znam to większość bohaterowie, herosi i bóg wie co tam jeszcze a nie potrafią sobie obiadu ugotować :D

Gość zieloonoka dziewucha
lol mój facet mi teraz smsa pisze czy ja na pewno go chce, bo lepiej cos zakonczyc wczesniej niz potem cierpiec :/ ja pierdziele.. ratuj mnie ktoś :(

wiesz, prawda taka że związek będzie albo utonie, ja po 5 latach mam dylemat przez jego "nie odciętą pępowinę", a naprawdę dużo przeszliśmy aż nie mogę w to uwierzyć :(

no i się zaczęło, starałam się z nim rozmawiać dzisiaj a ten do mnie 'nie wazne juz" no kur..... de :/ nie poddaje się,więc delikatnie na okrętkę mówię o wyręczaniu jego mamy jego, a zaczęła nawet mnie, co zaczęło mnie denerwować bo ja tego nie potrzebuje, ale i tak musi wsadzić swoje 'ale' wszędzie. Brak mi słów :(