Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość s u p e r m e n

Znalazłem kryptonit. Czy jego też dotyczą niebezpieczne zjawiska fansowe?

Polecane posty

Gość s u p e r m e n

Czy mogę swobodnie papkować?

Gość Benias Wawa
beka naprawde znalazłeś kryptonit? ja jak papkowałem przy kawałku soli to nic sie nie stalo. to znaczy papkowałem na tarasie i tam nie było żadnych urządzeń i niczego, tylko ze zamka fana wyszedl gwózdek i mnie ókół. bo tam był tylko zamek fana. ale ze soli nic nie wyszło

Gość Edward z Katowic
Ja powiem tak. Jak kryptonit jest jak węgiel, to nic nie powinno być. My jak zjeżdżamy na dół w kopalni to jak już jesteśmy w korytarzu to papkujemy bez obaw, bo wiemy, że tam gwózdki nie wychodzom. Dobre to jest, bo możemy sie napapkować tam na dole i potem jak wracamy do domu to już nam sie nie chce i fansófka nie wychodzi i nie kóje.

Gość KiciSuczqaMrrrau
Eejj, nieźle, hehe ;) Chciałabym faceta z kryptonitem ;) Ale ja uwielbiam papkować, więc byłby problem, bo nie lubie być kóta nie przez mojego faceta hehe ;)

Gość a może bez
ty tępa dzido, a gdzie było powiedziane że kryptonitu dotyczą groźne zjawiska fansowe?? naucz sie czytać ze zrozumieniem gimgównu

Gość s u p e r m e n
Dzięki za wpisy, ale czekam, aż wypowie się jakiś specjalista.

Gość KiciSuczqaMrrrau
Eej koleś, wypierrdalaj ode mnie ale raz Nie będę nawet na Ciebie marnować czcionki, żałosny frustracie

Gość taka jedna 666
Autorze , jaki specjalista?? Przecież kryptonit nie jest zbadany , a nawet jeśli jest , to pewnie trzymają go w jakiś tajnych laboratoriach wojskowych na pustyni i nikt Ci nic o nim nie powie... Fajnie, że masz kryptonit , ale zejdź na ziemie - nikt Ci nie powie, czy możesz sie spodziewać , czy wyjdzie z niego gwózdek, czy nie :)

Gość s u p e r m e n
taka jedna - ale ja nie oczekuję informacji na temat samego kryptonitu. Może trochę źle zadałem pytanie. Wiadomo, że kryptonit jest kryształem. Na pewno przeprowadzano jakieś badania dotyczące wpływu papkowania na kryształy. Może więc na kafe siedzi jakiś specjalista, który prowadził takie badania albo przynajmniej zwykły amator papkowania, który papkował przy kryształach i wie, czy okazało się to groźne, czy nie :)

Gość Benias Wawa
no to ja sie wypowiedziałem nie?

Gość s u p e r m e n
Benias Wawa - tak, dzięki, Twój post jest bardzo cenny :)

Gość Gwózdek może wyjść w kazdej
chwili z zmamka od drzwi w wyniku papkowania i ókóć osobę co go denerwuje papkowaniem.