Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JJjjjJJJjjjJJJJ

Nie mam przyjaciół/ ki

Polecane posty

Gość JJjjjJJJjjjJJJJ
Ja bede pewnie koło 20, 21. Jutro bede malowac nowe rzeczy, bo zaczynam wspolprace ze stronami ktore sprzedaja grafiki jako dekoracje scienne. Swoja drogą ciekawe czy smutek sie sprzedaje : ppp moze czas namalowac coś wesołego? ale nic wbrew sobie. A wy jakie macie plany?

Gość bolący ząb
Też przejrzałam i choć faktycznie są smutne to mi się podobają. Masz swój styl, zresztą lubię melancholię To do jutra w takim razie, lecę do łóżka 🖐️

Gość lilllllaaaaaaaaaaaaaaaa
hej,chyba juz wszyscy poszli spac,mam ten sam problem co ty.masz jakis email to napisze do ciebie

Gość JJjjjJJJjjjJJJJ
jshia@interia.pl juz prawie prawie jestem w lozku .. : P

Gość JJjjjJJJjjjJJJJ
Lila, ja na liścik odpisze już rano bo zaraz ziewaniem połknę mojego kota. :)) Śpijcie smacznie!!

Gość JJjjjJJJjjjJJJJ
Jak Wam minął dzień??

Gość JJjjjJJJjjjJJJJ
coś czuje ze ebde chora.. chyba pojde spać. ehhh mam doła

Gość ciekawska hela
nie tylko ty jedna będziesz chora i masz doła, mi to się już nawet spać odechciało z tego wszystkiego:/

Gość ciekawska hela
może przytłaczającą samotnością i niezrozumieniem ze strony innych?

Gość JJjjjJJJjjjJJJJ
a , dużo problemów. Właśnie usiadłam i napisałam je na kartce (z chłopakiem konsultowaliśmy telefonicznie :D) wyszło z 14 .. grrr.... i mam CHOLERNEGO LENIA !!!!

Gość JJjjjJJJjjjJJJJ
Jak Wam minął dzień? jakieś przygody miłe/ średnio miłe? Tęsknie za latem chyba.. to słońce, ciepełko, sukienki kolorowe. Ehh.. a tam czekałam na zimę i teraz marudzę. też wam jakos tak.. źle? coby się nie działo? I jutro idę do ginekologa, zeby skonsultowac różnosci: bede pierwszy raz w życiu brała tabletki anty, ciekawe czy zwariuję i wybuchnę z wielkim bum jak mi złe dobierze :D

Gość bokomama
ja też nie mam przyjaciół tylko zanajomych z którymi od czasu do czasu gdzieś wyskoczę, ale ostatnio to coraz rzadziej bo ciagle każdy narzeka na brak kasy i nigdzie nie chcą się ruszyć :/ A jeśli chodzi o przyjaźń to naprawde przestaje wierzyć w bezinteresowną, bo już kilka razy się przejechałam na pseudo przyjaciókach

mi minął dzień leniwie. Przez pół dnia układałam spis treści mojej pracy magisterskiej:O Jeżeli chodzi o zimę to trochę tęsknię za słońcem, opalaniem się...:) ale z drugiej strony nie mogę doczekać się świąt. Ja też biorę tabletki anty ale już od kliku lat i nie miałam żadnych ubocznych skutków

Gość ciekawska hela
orbit a o czym tą pracę piszesz? jeszcze dużo czasu przed tobą:D

Gość JJjjjJJJjjjJJJJ
Tak, przydalyby sie swieta. w sklepach tyle pieknych swetróóóów. Uwielbiam swetry. ja to taki domownik wlasnie: kocyk, fotel, kubeczek z kawa, szarlotka i...hmm.. Przyjaciółki? : - )

ciekawska hela- będę pisała na temat wypalenia zawodowego nauczycieli. No właśnie obronę mam za 2 lata a moja promotorka chce I rozdział(minimum 50 stron) do końca lutego:O JJjjj- ja mam tak samo jak Ty. Mogę mieć 100 swetrów i nigdy mi się nie znudzą! Jutro właśnie idę na zakupy w poszukiwaniu jakiegoś ciepłego;) też uwielbiam ciepełko, ciszę, kocyk i gorącą herbatę z cytryną:)

Gość ciekawska hela
hehe bardzo motywujący temat, lepiej napisz o wypaleniu naukowym studentów, więcej stron osiągniesz:P a ja w przeciwieństwie do was wyszłabym gdzieś, a nie kisiła się w 4 ścianach, tylko nie mam z kim:(

Gość JJjjjJJJjjjJJJJ
Bylam ostatnio na koncercie Pezeta, zobaczyc jak to jest na żywo . nigdy nie byłam na hh imprezie : p

Gość ciekawska hela
jeśli chodzi o koncerty to o ile dobrze pamiętam w tym roku byłam raptem na 1, na juwenaliach, znajomym się nie chciało iść na więcej, a teraz to i znajomi powyjeżdżali jak skończyli studia z miesiąc temu byłam na bilardzie, ale to był niewypał, więc podobnej propozycji już pewnie nie dostanę:P

Gość dziunia.
cześc jeżeli można to chętnie się przyłącze,też jestem z krakowa jak autorka i nie posiadam przyjaciółki

Gość dziunia.
no tak ,zawsze tak samo,jak ja chcę się włączyc do rozmowy to konwersacja się kończy,dobranoc

Gość TakTakTakNienieNIe
Guma Orbit - Jeszcze mi powiesz, że masz konto na lubimyczytac?

Gość JJjjjJJJjjjJJJJ
Krakowianko!!!! : - ) opowiedz coś.

Gość ciekawska hela
dziunia nie przesadzaj, to ja zwykle mam ten talent do kończenia wszelkich konwersacji:P witaj w klubie

Gość ciekawska hela
autorka sobie mazia photoshopem a ja nie mam motywacji żeby zgłębić tajniki illustratora, marny ze mnie grafik, a jutro kolejny dzień męczarni z fotoszopem w pracy