Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JJjjjJJJjjjJJJJ

Nie mam przyjaciół/ ki

Polecane posty

Gość ciekawska hela
no dokładnie miałam taką niby najlepszą koleżankę która zawsze potrafiła rozśmieszyć do łez i poprawić humor, niestety była zbyt wielką egoistką i nie liczyła się z tym, że może ja też mam jakieś problemy o których chciałabym pogadać, zawsze tylko o sobie mówiła, z czasem znalazła bardziej rozrywkową koleżankę i ja poszłam w odstawkę

Gość JJjjjJJJjjjJJJJ
tysia91- jezeli zmieniasz kierunek to znaczy ze jestes odwazna i szukasz marzeń, a nie BIERZESZ TO CO DAJE CI LOS. Jakies ochłąpeczki; - ) i oby tak dalej, śmiało przez życie..

Gość JJjjjJJJjjjJJJJ
Ale się rozszczepiłyśmy : x Guma Orbit- znad morza Tysia91 - Bydgoszcz Hela- Lublin Ja- Kraków : D

Gość tysia91
Dzięki za doping :-)

Gość ciekawska hela
no i dlatego nie mamy z kim spędzać czasu:P rozsiane po całej polsce

Gość ciekawska hela
swoją drogą trochę przygnębiające te twoje grafiki autorko, ale widzę że wypracowałaś jakiś własny styl

Gość JJjjjJJJjjjJJJJ
... i chcę żeby powiedziała mi że chu*owo wyglądam w tych spodniach, i że w tej czapce ktorą przymierzam żeby kupić wyglądam jak imitacja człowieka, a nie "super, pieknie, ladnie , cudownie, extra". Chcę spać z nią w jednym łozku w zimie w balwenianych skarpetkach i pizamie w misie, po zwariowanym wieczorze z lampka wina, i śmiać sie jak chrapie. Chcę gotowac z nia nowe rzeczy i ryczeć jej w ramie, że "jestem w ciązy, ale chyba nie". wiem, że przygnębiające. Maluję, "grafikuję" jak mi smutno : p jakos tak sie wyżywam

Gość ciekawska hela
kurcze, ja nigdy nie miałam prawdziwej przyjaciółki, chyba przegrałam życie, teraz już chyba trochę za późno na nawiązywanie przyjaźni, z czasem to się staje coraz trudniejsze

Gość JJjjjJJJjjjJJJJ
Nigdy nie jest za późno na.. szczęście. Jeżeli czegoś naprawdę się chce to po całości się 'jedzie'. Mój komputer, który przeżyl swoje lata (aż wstyd mi mowić) zawiesza się co 10 minut- trochę denerwuje. Ale spięłam dupę żeby o tym napisac na jakimś forum .. i trafilam na forum dla KOBIET. Dwa razy pisalam bo mi się wykasowało , pomyslalam "a moze da mi to odrobinę spokoju, jak nie tylko ja mam taki problem?" Bo majac problem mysli się głupio, że jest się jedynym na świecie człowiekiem który to przeżywa. "Wszystkie kobiety maja przyjaciółki, tylko ja nie. I pewnie na domiar złego wszystkie teraz spędzaja ze sobą czas i śmieją sie najgłosniej jak mogą. Tylko jNIE JA" Forum, forum.. bo przeciez moglabym wyjść na ulicę, zacząc krzyczeć, że pragnę przyjaźni i ofiaruję ją jakiejś super kobitce, ale pewnie by mnie policja zawinęła i... na forum to tak jakos łatwiej. Swoją drogą- ciekawa czy ten post się doda.

Gość ciekawska hela
dodał się:D chciałabym mieć kogoś z kim dałoby się poszaleć, a kiedy trzeba wypłakać, mam duże zaległości w kontaktach towarzyskich, albo trafiałam na niewłaściwych ludzi, albo miałam zawirowania w życiu i tak wyszło...nie mam wspomnień, o których warto byłoby pamiętać

Gość JJjjjJJJjjjJJJJ
ja też mam zaległości. ale czasem łapie się na tym, że brnę do ludz... Nie jestem nieśmiała. Ostatnio na przystanku podchodzę uśmiechnięta do pana i pytam się go czy może on jest kanarem, bo chciałabym przystanek przejechać a kartka mi się skończyla. Śmiał się. Nie był. Jechałam na gapę. Przystanek. Co za adrenalina !!! czas to powtorzyć.. ale dopiero za miesiac.

Gość JJjjjJJJjjjJJJJ
kartka - karta , tffu : ppp

Gość JJjjjJJJjjjJJJJ
albo najlepsze jest jak gram na kurniku.pl w literakin (scrabble). I patrzę że gram z jakąs babką i piszę nagle w okienku na rozmowy: musze kupić sobie buty, tak zdecydowanie .. nadchodzi zima. teraz popularne są takie emu, co o nich sądzisz? I gasi mnie dziewczyna słowami.. GRAJ. No tak.. bo przecież to portal do grania. A nie www . po gada j ze mną bo nie mam przyjaciółki . pl

Gość ciekawska hela
hehe, ja póki co trochę pracuję przy obsłudze klienta,ale klientów tez przecież na siłę nie będę zaczepiać i wdawać się w rozmowy o życiu... a tak na marginesie...moim zdaniem buty emu to tandeta, zero stylu, taka masówka dla dziewczyn, które ślepo podążają za modą, to nawet wyglądu nie ma, zawsze lepiej wybrać buty, w których nie chodzi pół miasta

Gość JJjjjJJJjjjJJJJ
guma orbit - dzięki ! : - )) Wyglądaja jak kapciuszki :- ) ja jeszcze nie wygladam dobrze w obcasach. mam taka dzuewczeca urodę ze wyglądałabym jak młoda-stara. a w sklepach z butami.. niestety ale jak dla mnie same nudyy. a na takie 500 + to mnie juz nie stać

Gość ciekawska hela
tiaa w emu to co najwyżej tylko po domu bym chodziła:D znajdziesz coś dla siebie, tylko wybierz się z chłopakiem, on nawet lepiej doradzi niż jakakolwiek koleżanka, ja zawsze chodzę na zakupy z chłopakiem, bo wiem że prawdę mi powie i powie w czym mu się podobam:)

Gość JJjjjJJJjjjJJJJ
Pewnie ! on uwielbia ze mną chodzic na zakupy. Jest przekochany. Przeszczery i.. ostatnio jak bardzo źle sie poczułam na przystanku i oznajmiłąm mu to telefonicznie to biegł do mnie z prędkością światła i uratował od zasłabniecia 'w samotnosci'. Mój Bohater :- )

Gość JJjjjJJJjjjJJJJ
Dobranoc...

Gość Dolores...fchfg
znalezc takiego przyjaciela o jakim piszesz nie jest latwo- ale mysle ze to mozliwe; mysle ze potrzebujesz poprostu kogos wyjatkowego;)a widocznie jeszcze nie spotkalas jeszcze osoby z ktora nadawalabys na tych samych falach;) ; wierze w przyjazn choc ostatnio zaczelam w nia powatpiewac- ale to tylko moj osobisty przypadek takze nie bierz sobie go do serca;)

Gość Dolores...fchfg
ojj napisalam nie zauwazajac ze juz po dobranockach:)

Gość JJjjjJJJjjjJJJJ
doszło doszło. Szczotkuje zęby , podnosiciele na duszy ; - )))

Gość bolący ząb
ja jestem z nad morza:) ale znając życie pewnie jesteś gdzieś z drugiego jego końca :P

Gość JJjjjJJJjjjJJJJ
dzięki za odpowiedzi. Może "spotkamy" sie wieczorem? po całym dniu ,, poopowiadamy jakieś historie z życia, albo z dnia.

Gość bolący ząb
ja konkretnie jestem z Gdyni:P na jutrzejsze "spotkanko" chętnie przyjdę ;)

Przeglądąłem właśnie te Twoje prace.. dużo w nich smutku... No nic, życzę Ci powodzenia w szukaniu przyjaciółek.