Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ananananananna

niedawno temu

Polecane posty

Gość ananananananna

przysnil mi sie znajomy z ktorym od 3 lat nie utrzymuje zadnego kontaktu i o ktorym w ogole nie myslalam, w tym snie bylismy para i od momentu kiedy mi sie przysnil caly czas bez przerwy o nim mysle :-O probuje przerzucic mysli na cos innego ale bezskutecznie :-O czy on rzucil na mnie jakis urok?

Gość ananananananna
up

Gość ananananananna
up

Gość ananananananna
up

Ja bym na Twoim miejscu poszukał jakiegoś kontaktu do niego...nawet jeśli to Twój umysł płata figle,to jeżeli nie zrobisz nic-nigdy się nie dowiesz co ten sen oznaczał :)

eee tam urok ;) tak czasami sie zdarza ze jak cos nam sie przysni to nas męczy po tym jak sie obudzimy :)

Gość ananananananna
kiedys moja kolezanka opowiadala ze przysnila jej sie znajoma ktorej nie widziala 4 lata i przez ten czas nie utrzymywala z nia zadnego kontaktu, pozniej sie dowiedziala ze ta dziewczyna miala bardzo powazny wypadek i zapadla w spiaczke. a moze jemu cos sie stalo. z kolei moj kumpel powiedzial ze jak ktos o kims intensywnie mysli to ten ktos tez zaczyna o tym kims :-O

Gość ananananananna
ja raczej nie odezwe sie do niego bo nasza znajomosc zakonczyla sie tak ze zablokowal mnie na komunikatorze. poza tym nie mam do niego zadnego numeru

Gość ewaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wydaje mi sie ze cos mu moze sie stalo