Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

uzi821

pomoc nieletniej

Polecane posty

Witam wszystkich potrzebuje pomocy mianowicie: Jestem pełnoletni mam22lata prace zarazbiam dobrze mam wlasne mieszkanie i problem bardzo spory. Mam dziewczyne w czerwcu bedzie miala 16 lat jestem z nią 6 mieśiecy, miedzy nami nic nie bylo i nie bedzie bo ma szkole i powaniejsze obwiazki ale problem polega na: Jej mam pije traktuje ją jak przedmiot przykladowo w czwartem wrocila po operacji przepuchliny jest obolala ale jednak musi sprzatac w domu mimo jej stanu zdrowia gotowac tez czyscic dywan wychodzic po dosyc ciezkie zakupy skakac kolo mamusi:/ a jej mama pije lezy w lozku nic nie robiac odzywa sie do niej szma... piz... itd dziewczyna ledwo co trzymie sie psychicznie statnio jak mama jej popila o 12 w ncy na mrozie -15 stopni wyzucila ja jak psa z domu na pole i dziewczyna musiala szukac noclegu aby nie spac na polu. Mam pytanie jak moge ją zabrac do siebie lub pomoc aby nie byla z tyranem matka oboje juz nad tym myslimy aby zamieszkala ze mna mam warunki finansowe jak i mieszkalne nie chce aby ja zabrali bog wie gdzie, z tego co sie orjentujemy to pozostaje nam w wieku 16 lat splodzic dziecko i przez sąd sie orzenic ale nie chce tego bo jest mloda a w tym kraju bez wyksztalcenia jest sie dnem. Prosze pomoc !!:( nie o glupie komentarze

Gość Został byś aresztowany za seks
z nieletnią! Lepiej tego nie rób.

Gość popierdolkaaaaaa
jak laska ma juz 16 lat,to nic nie bedzie. idz do mopsu razem z nia,zgloscie to. oni wam powiedza co macie robic,zrobia wywiad...

Tak ale ja chce teraz isc do wojska i tam chcialem ja sciagnac z dala od rodzinki tyranow i ulozyc sobie z nia zycie na nowo moge nawet z nia zwiac slub jesli trzeba ona juz nie wytrzymuje spychicznie tego traktowania:(

Gość kjhlj
musi być twarda

ilez mozna wytzrymac to czlowiek nie plastik od malego jest tak traktowana no bez przesady ja juz sam tego nie moge zniesc jak jest traktowana