Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shanizze

co by Cie nie bolało zaraz ci wszyscy wmowia, ze to rak

Polecane posty

Gość shanizze

Witam od jakis dobrych 4 lat mam powiekszone wezly chlonne raz sa wyczuwalne, raz nie nawet nie zwracalam na nie uwagi od dluzszego czasu jestem w szkocji i tak sie sklada ze weszlam na strone dowiedziec sie co moze byc przyczyna moich wezlow myslalam, ze to byc moze przez alergie, ale nie na kazda jedna strone jaka wchodze jest zaraz mowa o ziarnicy chlonniaku itd... to wybralam sie do lekarza a w szkocji jak to w szkocji na wszystko mowia ci ze jest ok i zapisuja paracetamol... sama nie wiem co myslec mam ostatnio zolta wydzieline z gardla ale tylko rano i boli mnie gardlo.... boje sie strasznie, ale nawet nie dowiem sie co mi jest bo do polski wybieram sie byc moze za rok przy dobrym wietrze;/;/

Gość gggg3
Powiększone węzły chłonne to też może być objaw HIV

Gość shanizze
mam do tego hemoroidy, jak ogórki kiszone. ale nie takie wielkie tylko takie kwaśne :O

Gość shanizze
bardzo zabawne to potrzywanie sie.

Gość shanizze
na nastepny wysyp ogórków

Gość shanizze
no to mi jeszcze o objawach hiv... milo ku** czlowiek pisze by dostac jakas rade moze ktos ma podobny problem a tu zaraz glupie komentarze...

Gość shanizze
mam jeszcze powiększone uszy. jak trochę nimi poruszam to odfruwam :O

Gość shanizze
w tej szkocji zapoznałam murzyna z kamerunu o imieniu simon i dałam mu parę razy. pewnie nosił tego syfa i mnie zaraził. teraz mieszkam z innym czarnoskórym, ale on chyba jest zdrowy

Gość shanizze
ty kozaku taki przebojowy jestes ze sie za innych podajesz ty zakompleksiona mordo... moglam sie spodziewac, ze znajdzie sie frajer ktory mysli ze zrobi wielkie show... ale nie wiem co cie tak bawi twoj wymysl o murzynach??? dlaczego akurat murzynow wybrales do swojego watku.. moze masz kompleksy na puncie swojego przyrodzenia i zazdroscisz ze oni maja nieco wiecej?? ty mala padlino... ty to nawet syfa nie masz cwaniaku bo gówno gówna nie tyka co najwyzej to problem z glowa parówo zablysnąc potrafisz nie ma co jak chcesz sie wykazac to napisz cos zabawnego, bo to zenada.. nie stac cie na nic wiecej??

Gość shanizze
ostatniego stolca miałam w momencie, gdy sikorka-bogatka przysiadła na brzózce pod którą przykucnęłam, by owego stolca oddać. chwilę później wspomniana sikorka zwróciła się ku mnie z lubieżnym uśmiechem i filuternym błyskiem w oku zatykając nos głośno zakasłała achu-kachu, kha-kha..!!

Gość shanizze
Hasał huczek z tłuczkiem wnuczka i niechcący huknął żuczka. Ale heca... wnuczek mruknął i z hurkotem w hełm się stuknął. Leży żuczek, leży wnuczek, a pomiędzy nimi tłuczek. Stąd dla huczka jest nauczka by nie hasać z tłuczkiem wnuczka.

Gość shanizze
a ten tekst z uszami kur__ stary nie mam pojecia skad zes sie urwal, ale lepiej tam wracaj jak nie chcesz sie calkowicie osmieszyc. taki jestes pewnie siedzisz teraz przed monitorem i kombinujesz co by tu nie wymyslec hmmm moze teraz napisze cos o pępku, albo o cyganach he?? moj 6 letni brat potrafi lepsze historie wymyslac, ty sie chyba z koniem na łby pozamieniales... to ze dawales sie smyrac mezczyznom nie znaczy, ze musisz teraz wymieniac ich imiona na innych forach daj sobie spokoj chrupnij psychotropa idz do terapelty porozmawiaj z kim trzeba czlowieku o ile mozna nazwac cie czlowiekiem... nie wiem moze twoj brak pomyslowosci wynika z tego ze za duzo jarasz i mozg ci nie wyrabia... czujesz sie jeszcze spowolniony?? no to dawaj mi tu teraz tekstem bo nie wiem za co mam ci dojebac

Gość shanizze
z lubieżnym usmiechem na ustach zasadzam się w gołębniku sąsiada aby znienacka pokrywać moim kroczem niczego nie spodziewające się gołębie

Gość shanizze
nie wiem czy to co piszesz jest Twoja wlasna poezja, czy objawem choroby psychicznej w kazdym razie ciesze sie ze sa na swiecie ludzie ktorzy swoja nadzwyczajna madroscia potrafia rozbawic innych tak dalej sloneczko dawaj wiecej tej twojej hmmm huj wie co zebym mogla sie posmiac:*

Gość niczym kochanowski
ohhh tak tak to jest moja chwila tak sie ciesze, ze w koncu ma chorobe doceniono juz nie jestem sam teraz nie musze podszywac sie pod innych by czuc sie wyjatkowy... nabralem odwagi juz nie pozwole tacie na sciaganie majteczek oh nie wierze ze moja wena przez innych wczesniej nazywana zenada sprawila ze ktos zwrocil na mnie uwage dziekuje Ci shanizze tak bardzo dziekuje ze mi jedziesz, a ja pisze dalej kocham sie blaznic

Czy ja wiem... Matka mojego lubego miała powiększone węzły chłonne przez ok 1.5 roku, co poszła do lekarza, to odesłali ją z kwitkiem i receptą na leki na zapalenie ucha, itd. Postanowiła sama wyszukać co nieco w necie i okazało się, że może być to objawą raka. Poszła do lekarza, okazało się, że raka jamy nosowo oddechowo gardłowej. Już były przerzuty.

Gość niczym kochanowski
no i co to juz koniec pan podszywacz zrezygnowal?? no nie wierze kurwa a zaczynalo byc tak wesolo... no ale jak juz wczesniej bylo napisane gowno gowna nie tyka wiec pan podszywacz pewnie juz nic bardziej gownianego nie jest w stanie wymyslec

Gość shanizze
no taa ale ja mam powiekszone wezly juz od czterech lat wiec podejrzewam, ze zaczely by sie powazniejsze objawy niz tylko wezly chlonne

Gość hell yeaaaaaaaaaah !
ale sie usmiałam hahhaha . kocham kafe

Gość a ja lubie tematy
hahahahah .. zdecydowanie najlepsze podszywy na kafe hahaha :D ten tluczek hahahah :D:D

Gość sołsad!
upupupu