Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość My już znamy tę prawdę.

Kobiety są przereklamowane

Polecane posty

Cześć Cichy. :) Wpisujesz się na listę: "zimna laska" czy "gorące serce"?

Tylko o uszach słyszałem, ale przy odrobinie fantazji można manicure takimi kluczykami próbować zrobić.

Na własne oczy widziałam, jak faceci stojący w korkach ulicznych, dłubią sobie w nosie. :D

Wpisujesz się na listę: "zimna laska" czy "gorące serce"? Zimne piwo i gorące laski - to jest lista dla mnie

on raczej po prostu jest laska albo raczej ma laskę bosz ten 13 źle na mnie działa

Na własne oczy widziałam, jak faceci stojący w korkach ulicznych, dłubią sobie w nosie. pomachalas im?

Na własne oczy widziałam, jak faceci stojący w korkach ulicznych, dłubią sobie w nosie" ale kluczykami? :P Cichobaby cos jest w tych kluczykach ... Ja spotkałem sie jeszcze z taki przypadkiem ze zwłaszcza w Galeriach Handlowych i Marketach co poniektórzy panowie owe kluczyki noszą w dłoniach wymachując nimi na lewo i prawo :P jakby kieszenie nie mieli

i śpiewają do tego dłubania: Lecz dłubie w nosie i o ściane to. Na zawołanko z jego ust. Kłamstewka parami biegną w świat.

co poniektórzy panowie owe kluczyki noszą w dłoniach wymach*jąc nimi na lewo i prawo jakby kieszenie nie mieli ale to trzeba mieć brelok jakiś porządny, firmowy, conajmniej bmw

ja nie mam kluczyka tylko pilota i jakbym chciala sobie podlubac to musialabym zwiekszyc otwor to sie zupelnie nie kalkuluje moze jakies inne zastosowania znacie?

ale to trzeba mieć brelok jakiś porządny, firmowy, conajmniej bmw to fakt,bez breloka to lipa tak machać :D

kluczykiem mozna jeszcze piwo otwierac z takich bardziej praktycznych...

Od otwierania piwa są mężczyźni. Kluczyki się zwykle gdzieś zawieruszają. :D

Czy ten pilot jest duży? W znaczeniu: "gruby"? gruby ale maly wiec to zastosowanie odpada :D Ike tylko obiecaj ze faktycznie bedzie niedyskretne!