Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mama klaudii

goraczka wymioty 40stopni goraczka i GP

Polecane posty

moze wwy pomozecie otoz sprawa wyglada tak : coreczka kolezanki ma 6 lat takie objawy ma juz ponad tydzien oczywiscie chodzi do lekarza ale on twierdzi ze wszystko wporzadku dawac paracetamol i przejdzi wczoraj miala juz ponad 40 stopni .. poszli na pogotowie i pani zbadala papierkiem mocz i stwierdziła ze wszystko ok, ze dziecko ma infekcje na pytanie jaka żeby postawiła diagnoze ;wysłała do szpitala oczywiscie pojechali zbadali jej krew ( na bakterie tyle powiedzieli ) i o 2 w nocy wypisali do domu ... są juz bezradni może wy macie jakies sugestie

Gość blekit nieba
jakiś popier...lekarz ją badał - sory za słownictwo ale jak można wypuścić dziecko bez diagnozy z taką gorączką????????? prawdopodobnie jakies przyziębienie sie rozwija lub tzw. trzydniówka A jak mała reaguje? przelewa sie przez ręce, czy normalnie? jak to znosi dziecko? paracetamol pomaga? na ile? nie ma przypadkiem jakiejs wysypki? opisz coś więcej?

Gość A miało dziecko
badany kał? Moja córka teak się tydzień męczyła bez diagnozy, aż sie odwodniła i wreszcie ją porządnie przebadali- ROTAWIRUSY.

juz pisze trzydniówka to nie jest bo trwa ponad tydzien dokładnie po 6 dniach dostali skierowanie na oddział paracetamol z nurofenem pomagaja na chwile ( daja na zmiane ) do tego oklady itd. domowe sposoby na zbicie temp. nic nie chce jesc boli ja brzuszek stwierdzili ze jest mieki wiec nie od tego ... :( mala jak ma juz wyzsza temp,. to przelewa sie przez rece ciagle spi ... wlasnie szukam jakiegos prywatnego lekarza dla nich

Gość miałam podobnie ze swoim
3 dni gorączka wysoka ok 39-40 st z przerwami i niby ok !😠 wkooorwiłam sie 3dnia rano zapakowałam torbe dziecko w samochód i pojechałam do szpitala ....sytuacja podobna .więc powiedziałam ,ze nie wyjde bez kompletnych i porządnych badań :O DZIECKO MIAŁO WIRUSOWE ZAPALENIE PŁUC !!! żebyście widzieli jak na mnie patrzyli jak na debilke w doopie to miałam zarządałam łóżka dla siebie -oczywiście odpłatnego -szlag z tym ale powiedziałam ,że nie zostawie im dziecka za nic ! 14 DNI antybiotyk dwufazowo ,inhalacja i pod koniec pobytu wymogłam zdjęcie płuc :O szlag by to !ale niestety jak człowiek sam nie pierd oolnie pięścią w stół to doopa blada

tak tylko ty zarzadałas badan i zrobili a tu rozkładaja rece ii mowia ze wszystko juz zrobili jak nie przejdzie i bedzie gorzej to przyjechac to co mowia dlatego stara sie dowiedziec jakie badania jeszce zrobic bo moze to cos pomoze ..... ech...

Gość hej wnioskuje ze
kolezanka mieszka a angli skoro jest gp i paracetamol napisz gdzie moze pomoge z tym lekarzem tez mieszkam w angli