Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karola29

Jaki termometr macie? jaki polecacie?

Polecane posty

Gość karola29

Muszę kupić termometr bo miałam elektroniczny z Microlife ale młody nim trzasnął i źle mierzy. Mam też paskowy na czoło i ten jest ok ale chcę mieć też elektroniczny. Rtęciowy mi nie działa :( A może lekarski bezrtęciowy?

Gość blekit nieba
najlepszy jest rtęciowy - najdokładniejszy te elektroniczne - to każdy co innego wskazuje. ponoć są dobre do ucha, ale to już wyższy koszt

Gość karo

Dla małego dziecka to polecę termometr bezdotykowy BabyTemp. O wiele lepsze rozwiązanie niż jakikolwiek model dotykowy, nie męczy się dziecka, badanie trwa dużo szybciej i jeśli chodzi o samą precyzję to też nie mam się tutaj do czego przyczepić. To jest akurat polska marka Sanity, 3 lata gwarancji, jest tutaj opcja pomiaru też temperatury płynów powietrza i przedmiotów.

Gość sara

Zadowolona jestem  z nonContact. Wreszcie mam czym mierzyć dziecku mleko i wodę do kąpieli. Wcześniej sprawdzałam wodę w wanience łokciem, ale wiadomo że była to metoda bardziej babcina i na tzw. „oko” , teraz mam czarno na białym czy jest 37 stopni, czy jeszcze nie.

Gość vvv

Ogólnie termometrów z IR jest wysyp ale takich naprawdę dobrych atestowanych pod względem medycznych to jest garstka. Sama wybrałam polski BabyTemp i nie żałuję. Dużo czytałam na temat termometrów na forach i właśnie sporo mam polecało ten wariant ze względu na opcję pomiaru cieczy, mleka w butelce, wody w wanience itd. - potwierdzam, że funkcja sprawdza się tutaj rewelacyjnie.

Gość gość
2 minuty temu, Gość vvv napisał:

Ogólnie termometrów z IR jest wysyp ale takich naprawdę dobrych atestowanych pod względem medycznych to jest garstka. Sama wybrałam polski BabyTemp i nie żałuję. Dużo czytałam na temat termometrów na forach i właśnie sporo mam polecało ten wariant ze względu na opcję pomiaru cieczy, mleka w butelce, wody w wanience itd. - potwierdzam, że funkcja sprawdza się tutaj rewelacyjnie.

BabyTemp to musi być straszne ... skoro tak rozpaczliwie to reklamujesz. W każdym temacie wymyślasz inną tożsamość i historię. Już chyba z 20 martwych tematów odkopałaś. Przestań ...ko, to jest antyreklama co ty robisz.