Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiem Wam cosss

Tylko frajerzy mają stałe ''dziewczyny'''

Polecane posty

Gość powiem Wam cosss

bo wiedza ,ze nie maja szans na dymanie kogo chcą, laski do nich nie lgną jak cmy do swiatla :o

Gość powiem Wam cosss
no co ? taka jest prawda. ci naprawde przystojni sa ruchaczami a ci zwykli musza sie zadowolac stalym zwiazkiem ,aby miec regularne bara bara

eee nie ma reguly. np w moim otoczeniu twoja teoria sie nie sprawdza.;]

Kocham mojego frajera. A on przynajmniej nie ma zestawu chorób wenerycznych jak ci ruchacze niesamowici. Autor to dzieciak albo onanista bez widoku na sex w najbliższym czasie

Gość ale glupota
:-D

Gość rhzjujr
znam super przystojniakow w stalych zwiazkach i zupelnie przecietnych facecikow dymajacych kurewki, bo sa zakompleksieni i w ten zalosny sposob probuje sie dowartosciowac:o

Gość aleminasss
moim zdaniem tylko frajerzy dymają kilka panienek na raz ponieważ musza sobie w ten sposób udowdnić swoja męskośc. W stałym związku mieliby zbyt duże kompleksy żeby przetrwac , więc nawet dobrze , że się w takie nie pchacie. Robicie tylko przysługe ;)

Gość aleminass dokladnie tak jest
.

Gość hahahehe
ALE Z CIEBIE BUC DO POTĘGI!!! dają ci te które są albo bardzo brzydkie albo bardzo zdesperowane!!!

Gość tak mowia tylko kobiety
kobiecy punkt widzenia jest inny. Posluchalibyscie rozmowy dresiarzy :D wieczne marzenie o jebaniu lasek im wiecej tym lepiej ,wiekszosc facetow gdyby mogla by tylko bzykala . Ja wole stala kobiete jednak :D

hahaha rozmowy dresiarzy , to mnie rozbawiłeś :P a kto się liczy z tym co takie półmózgi mają do powiedzenia ? ;)

z tego co widze niektore leca na cos takiego :D a potem placz ' zdradzil- nie odzywa sie ':D

w liceum znałam taka jedną , która marzyła o facecie gangsterze hehe. Związala się z dresiarzem , który handlował trawką, puszyła się jak nie wiadomo kto , następnie szybka wpadka , bicie jej po czym koniec związku-czyż to nie przewidywalne?

Gość wypełnij ją od środka
tia lepiej mieć kilka chorób wenerycznych niż tylko jedną, czyż nie ?! od przybytku głowa nie boli.....od myślenia niektórych też nie

a myslisz ,ze ja nie znam ? :p w bloku mam dwoch. Jeden po poprawczaku,potem wiezienie- co 2 tyg nowa panienka jak widac niektore na nich leca. Drugi 26 letni 'koks' pod klatka papierosek z kumplami, browar ,bluzgi i konski smiech do wieczora ...i taki jest ich zywot :D

Gość Tylko frajerzy nie mają stałej
dziewczyny. Są takimi palantami,że żadna by ich nie chciała. Ale trzeba się jakoś pocieszyć prawda autorze> I żeby nie było-jestem facetem

Gość ruchacze mają choroby
i tyle z tego zaliczania bab na imprezach im zostaje....grzybica, rzęsistek :D:D:D:D:D

Gość powiem Wam cosss
Ej tam nie znacie się. Mnie ostatnio taki ruchacz dorwał na imprezie. Trochę dupsko jeszcze boli, ale na pewno przejdzie. Ja jako prawdziwy facet rucham się tylko z innymi prawdziwymi maczo. Kobiety są dla frajerów.

na szczescie ja mam za meza takiego 'frajera' - a nei kolekcjonera chorob wenerycznych

Kocham mojego frajera :) Ciekawe czy autor wątku miałby odwagę powiedzieć mu w twarz, że za takiego go uważa :) Zgadzam się z kimś wyżej- autor zakompleksiony, bez widoków na seks tudzież... skrzywdzony przez kobietę :)

Żenua :D Tłumaczę pierwszą wypowiedź topiku na ogólnie zrozumiały polski: "Żadna kobieta, z którą miałem do czynienia nie chce mniej dłużej znać. Owszem, zdarza mi się wyrwać jakąś na dyskotece, ale nigdy drugi raz żadna nie chciała się ze mną umówić" :P Zdobyć - marna sztuka. Sztuką jest dawać tyle, żeby utrzymać jej zainteresowanie. W tym przypadku - choćby jeszcze chwil kilka po tym, jak już wytrzeźwieje :P Just try it :P

Bo widzą że jesteś głupi i tylko na jednym Ci zależy a zresztą jeśli się szuka dziewczyny na stale to napewno nie szuka się na jakich dyskotekach widać że jesteś jakiś idiota żadnej nie będziesz miał bo to Ty jesteś frajerem a nie Ci którzy są wierni i oddani i tak naprawdę Kochają a Co Ty z tego masz że ruchasz co dzień inna laskę o ile wogóle jakieś bzykasz ale frajer z Ciebie