Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stanowczenie

Jaki macie patent na notatki?

Polecane posty

dokladniej chodzi mi o to w czym je piszecie, przechowujecie, jak segregujecie itd ? macie specjalne zeszyty te z zakladkami, czy samo robicie ? a moze jakies teczki, czy segregatory ?

Gość SunflowerGirl
Na zajęciach piszę na luźnych kartkach, a w domu wpinam je do segregatora porządkując przedmiotami - dzięki temu nie noszę na uczelnię kilku zeszytów. Te ważniejsze staram się w domu przepisywać i uzupełniać - w ten sposób na bieżąco utrwalam materiał i w czasie sesji mam o połowę mniej roboty :)

teczka z przegrodkami, jeden duzy zeszyt na semestr do wszystkich przedmiotow i na biezaco przepisuje notatki na kartki A4 i do odpowiednich przegrodek. do tych ktorzy napisza ze takie przepisywanie to glupota- ja dzieki temu sie ucze.

Gość SunflowerGirl
@ niewyrabiająca: widzę, że nie jestem sama z nawykiem przepisywania notatek :) Traci się na to trochę czasu, ale faktycznie mnóstwo zapamiętuje. Nie mówiąc już o tym, że ludzie z roku biją się o moje notatki ;)

SunflowerGirl o moje sie nie bija ale za to przed egzaminem wystarczy ze je przeczytam i umiem, a inni na kilka dni przed musza ostro wkuwac.

Gość hjyfgdghfdbvfg
ja wszystkie notatki mam w jednym zeszycie, a potem sie polapac nie moge.. ;/

Gość odpowiem też.......
ja chodzę na uczelnie z jednym takim notatnikiem A4 gdzie można wydzierać kartki i piszę w nim w domu wydzieram i wpinam w segregatory każdy przedmiot ma osobny w ten sposób nie mam problemu jak co znaleźć

Gość jeszcze jeszcze
;/

Gość mały odkrywca
ja notowałam na kartkach do segregatora a4, z każdego przedmiotu wkładałam do jednej koszulki i te koszulki do segregatora. Takim oto sposobem mam z całych studiów licencjackich trzy te wyjebiste segregatory. Teraz nie wiem jak to ogarnę bo z jednego przedmniotu mam od cholery notatek, ustaw i kserówek z podręcznika.Chyba będę wkładać do skoroszytów i jeden skoroszyt na jeden przedmiot. PS. Nie przepisuje notatek, nie mam na to czasu. Wole iść na piwo;)

Gość fdfdgrfdgdfg
piszcie piszcie

Gość gość
ja chowalam w skoroszytach :) zawsze ukladalam datami, wiec mniej wiecej ogarnialam co gdzie i jak...skoroszyty zamowilam sobie tutaj www.boxline.pl inne rzeczy tez sa, jakies dlugopisy itd