Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aneeczka

odradzam wam tego sprzedawcę na allegro

Polecane posty

http://allegro.pl/gruby-cieply-szlafrok-meski-rozmiar-xl-szlafroki-i1350574829.html "Kupiłam " na tej aukcji szlafrok 3 grudnia i do tej pory nie został wysłany, nie straciłam co prawda kasy bo zamówiłam z płatnością przy odbiorze, ale to i tak wkurzające, bo to miał być prezent. :( Sprzedawca nie odbiera telefonów, na maila też nie odpisuje już od piątku. Czy mogę się wycofać z tego zakupu i jak , bo w pomocy allegro nie mogę nic znaleźć. Dodam Wam jeszcze że te same szlafroki są ciągle wystawione na allegro, a mi napisali po dwóch dniach od zamówienia, że nie mają ich i czekają na dostawę :o

10 dni w okresie przedświątecznym, to jeszcze nie tak długo, przecież zawsze jest cyrk w tym czasie w polskiej poczcie. A tak w ogóle, to nie widziałaś przed zakupem, ile negatywnych komentarzy ma ten sprzedawca?

no pierwszy raz nie sprawdziłam tych cholernych komentarzy, a kupuje już długo na all, w zasadzie to chciałabym się z tego wycofać, tylko nie wiem czy mogę, prezent i tak nieaktualny, bo już kupiłam co innego

Musisz próbować, a nuż zwrócą Ci pieniądze, mnie się tak kiedyś udało, ale sprzedawca nie miał negatywnych komentarzy... Długo czekałam i wkurzyłam się, zadzwoniłam, że ileż można, no i dogadaliśmy się, że zwrócą mi pieniądze - na drugi dzień były na koncie. Życzę Ci tego samego :)

Gość ale nie masz problemu
nie wyslali ty nie przelałas kasy, nie ma kontaktu z nimi to olewasz sprawe. Dojdzie paczka to nie przyjmiesz i po problemie. Wystawią negatywa odpiszesz ze zero kontaktu ze przesylka nie doszla na czas i masz go w du. co za problem?

no właśnie tak myślałam czy mogę po prostu nie przyjąć paczki. Napiszę im maila, tym razem,że rezygnuję i guzik mnie obchodzi czy to przeczytają chociaż.

Aaa, no teraz doczytałam, że to z płatnością przy odbiorze, eee, to ja bym się w ogóle nie przejmowała.

Zwłaszcza, że kupujący ma prawo zrezygnować do 10 dni od zakupu.

Gość wiecie co wpdalam na pewien po
wpadlam na pewien pomysl , skoro juz taki temat powstal to wpisujmy tutaj sprzedawcow ktorych odradzamy jesli popelnili faktycznie spore ja dopisze happybaby firma od maclarena koszmarna baba i zero kontaktu komentarzy tez ma sporo odpowiednich

Gość wiecie co wpdalam na pewien po
wpadlam na pewien pomysl , skoro juz taki temat powstal to wpisujmy tutaj sprzedawcow ktorych odradzamy jesli popelnili faktycznie spore ja dopisze happybaby firma od maclarena koszmarna baba i zero kontaktu komentarzy tez ma sporo odpowiednich

Gość to zaloz nowy pod tytulem
sprzedawcy z allegro, których warto unikać wydaje mi się, że kiedyś było już coś takiego, ale warto odświeżyć temat... ja też jestem zła, bo zamówiłam sanki za prawie 300zł, zapłaciłam od razu z konta,a czekam już 10dni i mogę sobie poczekać do czwartku-piątku...wiedziałam, że z tymi wysyłkami są problemy, bo czytałam neutrale i negatywy, ale nie ma takich samym sanek na allegro, więc nie miałam wyjścia...