Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezapominajka Ajka

To ja jemu robię GRĘ WSTĘPNĄ :/

Polecane posty

Gość niezapominajka Ajka

Czasami pocaluje, przytuli, podotyka ale... nie tak żeby mnie rozpalić... rzadko mu się to zdarza. Zwykle rozkłada się na łóżku i czeka aż ja go zacznę pieścić... Lubię to, ale mam już dość! Jakieś rady?

Gość ulala ulala la
Troche przekichane :P Może go do tego przyzwyczaiłaś, on to polubil. Powiedz mu, ze nie chcesz robic za faceta w łóżku:P Tylko zeby sie nie obraził bo nici z seksu:P

Gość niezapominajka Ajka
Czy wypada, żebym mu robiła loda z połykiem ? Jestem katoliczką, więc nie wiem.

Gość niezapominajka Ajka
Ale może macie jakieś rozwiązanie? Ja chcę by było mu dobrze więc się staram. Jak się kolejny raz rozłoży to powiedzieć "A może byś mnie troszkę popieścił?" Nie wiem już co robić. Dawałam do zrozumienia ale nie wprost, kiedyś nawet sama się tak rozlozyłam:P to wyszło na to że sobie razem tak leżeliśmy. Masakra.

Gość niezapominajka Ajka
Nie podszywajcie się. Co do "loda" to nie mam z tym problemow skoro tak was to interesuje.

przyzwyczailas go, ze ma za kazdym razem happy time to sie nie dziw ze z tego korzysta

Gość delux1000
ale się lenie z tych facetów porobiły :) a ile on ma lat?

ale się lenie z tych facetów porobiły a ile on ma lat?" to jest normalne zachowanie kazdego czlowieka gdybys codziennie w pracy dostawala pączka w ramach proendorfinowej polityki firmy, to czy pewnego dnia zaczniesz je sama przynosic, nie oczekujac nic w zamian?

Gość jest na to rada
Zacznij go rozpalać jak zwykle, a po doprowadzeniu do miejsca w którym zawsze zaczynacie seks powiedz mu: - Rozpal mnie tak samo, kochanie... I dopóki tego nie zrobi KATEGORYCZNIE ODMAWIAJ zbliżenia. Najpierw się zdziwi, potem, wkurzy, a potem strzeli Ci taką minetę, że za cały seks wystarczy.

Gość niezapominajka Ajka
Oboje mamy 24 lata. Jesteśmy swoimi pierwszymi partnerami. Razem 5,5 roku. Po prostu przestać się nim "zajmować" przed stosunkiem? Nie mam pomysłu. Później tj. w trakcie on dba o moje potrzeby. Czesto stawia je nad swoimi. Tylko ta gra wstepna... Nie mowie że ciągle ale czasami, tak bardzo bym chciala byc dopieszczona... Aż się rozmarzyłam, eh

Po prostu przestać się nim "zajmować" przed stosunkiem?" nie. po prostu zacznij uzywac ust do rozmowy

Gość niezapominajka Ajka
Właśnie proszę o radę w jaki sposób to pokazać/powiedzieć. Nie chcę go urazić, nie chcę by stracił przyjemność, po prostu ja chce ja zyskać. Przecież nie powiem, że nie chce robić za faceta w łóżku.

czizas a jak ma to robić jak usta ma zajęte?:P

Może zaproponuj taką grę przed grą wstępną: kto wyciągnie dłuższą słomkę, rozpala drugą stronę?

mozne sie odwrocic i zajac jego otwor gebowy zeby juz nie mial watpliwosci o co chodzi

Sprecyzuj jeszcze tylko czym ma zająć otwór gębowy.

Gość SanSanSan
niestety facetom trzeba powiedziec wprost-jasno-lapatologicznie pojscie w strone "moze on sie sam domysli" wogole nie dziala, facet sie nie domysli, dopoki mu nie powiesz wprost na Twoim miejscu powiedzialabym mu wprost "kochanie moze mala gra wstepna?, mam taka ochote zebys zaspokoil mnie po francusku" ;) jasny przekaz, facet powinien zrozumiec i wykonac

Gość niemka Hilda
Powiedz mu: Dzisiaj ty prowadzisz grę wstępną, jasne??

a, że tak zapytam autorko a macie w domu koks?:P