Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina7896

Mojej mamie odbiło

Polecane posty

Gość ewelina7896

Mama zawsze była nerwowa i potrafiła zrobić awanturę bez powodu, ale ostatnio zachowuje się jak nienormalna. Gdy odwiedzam rodziców (mieszkam z mężem), ona drze się na ojca, wyzywa go od najgorszych. Ode mnie wymaga, żebym była po jej stronie, ale ona nie ma racji! Zachowuje się jak małe dziecko. Dodam, że ojciec jest w porządku, nie awanturuje się, nie pije, utrzymuje dom. A ona robi mu awanturę jak odmówi jej kupna setnej pary butów...Przez to wszystko nie mam ochoty tam jeździć, a mąż już w ogóle...

Gość przeciez to norma u was
po co o tym temat zakladac?

Gość ewelina7896
Proszę o jakieś sensowne rady, idą święta i nie wiem kompletnie co zrobić? Nie chcę robić przykrości ojcu, ale jak mam znosić awantury...

Gość hell yeaaaaaaaaaah !
a gdzie ma napisać kurwa ? to lepiej jak na horyzoncie widnieją tylko ' ocencie cip.ke ' kurwa wtedy jest dobrze ? :O

Gość hell yeaaaaaaaaaah !
idź i po prostu ignoruj mame , traktuj ją jak powietrze jak będzie robić jakies afery :) a najlepiej to porozmawiaj o tym z tatą , niech wie , że ma w Tobie wsparcie.

Gość przeciez to norma u was
o prosze, ta agresja wyzej tylko potwierdza moje slowa ;)

Podagaj z matką. Uświadom, ze jest to dla Ciebie męczące. zagroź, że nie będziesz przyjeżdżać, żeby być świadkiem takich scen! Może się uspokoi:)) Powodzenia

Gość mn9999
być może matka ma menopauzę,proponuję zapraszać ojca do siebie

Gość ewelina7896
Rozmawiałam już z nią wiele razy i zawsze kończy się to kłótnią. Ona odwraca kota ogonem i wyciąga jakieś brudy sprzed lat... Powiedziałam, ze nie będę przyjeżdżać to jest wielce obrażona, a po tygodniu znów wydzwania i gra na moich uczuciach. Nie zawsze była taka, tęsknie za nią jak była normalna. Ojciec już ledwo z nią wytrzymuje. Na ogół ją ignoruje, ale widzę, że wiele go to kosztuje...

Gość ewelina7896
Menopauza już jej się dawno skończyła. Jak zapraszam ojca to siebie, to potem jeszcze gorzej się na nim wyżywa, a mnie wyzywa od wyrodnych córek itp... Normalnie koszmar!! A jak jesteśmy u nich nie da się jej ignorować, bo co chwilę się wtrąca w rozmowę, obraża ojca albo i mnie też. I jeszcze jest w 100% przekonana o swojej racji, ze to ona jest wielce pokrzywdzona...

Gość to na pewno wina ojca
wszyscy faceci to skurwiele :D